Kvarovi autobusa (3)

Autor Tomek, Ožujak 23, 2023, 19:52:09

kocka151

112 puževim korakom prema garaži

sofer29

Novi  bus123 MB gb. 560 iz Apd ima probleme sa strujom...javlja neku gresku akumulator 3 pa nema grijanja kod vozaca,ne rade grijaci i motorici spigli i jos neke sitnice 🙈

Kocka 146

Neki 111-117 na Črnomercu danas oko 14:15 je imal problema.  ::|
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

MAN truck bus

"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Kocka 146

Mercedes bus

Zglobni Citaro 09, ostao u kvaru na stajalištu podbrežnica, nisam uspio vidjeti gbr :P

tonkovicmk1

Mercedes C2 G gbr 574 sa displejem Autobus u kvaru viđen oko 13h kako ide prema AP Podsused  glavauzid

421

Bizaran slučaj oko 8 sati: 44 gura D5 Slavonskom prema svom drugom domu u Resniku, a servisni kombi ga navodi odostraga. :o
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Bus.Spotter.Ivan

Jučer oko 14:52 viđen kako D-5 vuče 306 iz smjera ljubljanice prema Podsusedu (slikano iz 168, zato je loša kvaliteta i slika)  EDIT: žao mi je, auto korekt
Zašto slikaš moj bus?!
Evo čisto iz zabave
TO JE ILEGALNO, ZNAŠ TO!?
Kak je to ilegalno ako nije tvoj autobus neg ZET-ov??

IgorKlasik

Misliš popodne u 14:52 ?

Jel može da ne šta ne ide k vragu?

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tonkovicmk1

Kvar ili ne, bolje da stavim. Danas gbr 376 na 134, vozač vrata normalno zatvori i krene. Nakon doslovno 5-10 sekundi počinju pištati i svijetliti svi signali za zatvaranje vratiju u isto vrijeme. Nakon toga kada se vrata ponovno otvore, ne zatvore se iz prvog pokušaja nego iz petog. Kao da ima nekakva prepreka a zapravo nema ništa. Uz to ću dodati da proizvodi nekakav čudni pišteći zvuk koji (ja mislim) dolazi negdje od strane krovne plastike unutarnje.

NP-549

Guma zapinje. Vertikalna guma na vratima lagano guli u gornji prašinobran što se registrira kao otpor

Tomek

Citelis 742 ostao u kvaru u Kustošiji prema zapadu prije sat vremena.

Kocka 146

Možda je bil na 136, jer je danas 683?
Jel zna neko?