Kvarovi autobusa (3)

Autor Tomek, Ožujak 23, 2023, 19:52:09

tonkovicmk1

532 se pokvario maloprije na stanici Slavenskog smjer Žitnjak..

zag

326 gecrk na stanici Savski Gaj XII. kava izgleda da na njega utječe nekakvo gravitacijsko polje, čim nije na 110 odmah u kvaru rofl

tonkovicmk1

164 se pokvario na L109, koliko sam skužio, treća vrata su zablokirala i misle da su otvorena (zapravo su zatvorena) pa bus neće krenuti...

Edit: Stavljam sliku naknadno, vozač je vrata ručno otvorio i zatvorio i krenuo prema Črnomercu.

zag

686 se pokvario, odšlepao ga je D-5 u garažu kava

Perokani

Neznam zasto,ali idalje 302 stoji ovako sa sva četiri kod crkve u sestinama.

Kocka 146

577 na 136 je danas imao problema sa prvim vratima oko 6:45 na stanici Ivane Brlić Mažuranić i cijelo vrijeme je pištalo nekih 5 min, vozač je morao otpustiti zrak.
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

Kocka 146

159 stoji ugašen na peronu 109.

Gabriel Gvozdenović

206 na 268 stoji ugasen sa natpisom autobus u kvaru na okretistu Velika Gorica

Stilben426

Zadnja dva tjedna mu katastrofalno zvuči motor. Baš kao traktor.

Kocka 146

Na 155 se treća vrata ne mogu otvoriti i takav se šalje na liniju 109, to je kao da imamo 533 npr. Ljudi ne mogu proći jedni pored drugih.

zag

697 već drugi dan za redom poslan na 110/4 i oba puta mijenjan za 44(jučer) i 53(danas) russian_roulette . Ne znam je li itko prati koji busevi se mijenjaju za koji a ne da isti bus x dana za redom bude mijenjan.

Tomek

Pa rijetko koji citelis vec duze vrijeme izdrzi cijeli dan, bilo solo ili zglobni. Jednostavno su u jako losem stanju, nepouzdani

Kocka 146

Na toj 110 uvijek mijenjaju plinaše, ama baš uvijek, ma da recimo na 146 skoro nikad ne mijenjaju, uvijek izdrže.  hi

Paško

Citelisi su kao Ikarusi 1990-ih :)
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Portos

Citat: Paško  u Veljača 07, 2024, 11:39:01Citelisi su kao Ikarusi 1990-ih :)
Ni blizu. Ikarusi su uvijek u špicama bili pretrpani i vukli su se po podu.
U prosjeku su Ikarusi izdržali niti 10 godina u prometu, većina je rashodovana sa manje od 10 godina.
Citelisi su rijetko vozili dupkom popunjeni.
Niti jedan Citelis nije karoserijski obnavljan.
Za njihovo stanje kriva je isključivo politika, tek u manjem postotku sama nekvaliteta autobusa.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.