Kvarovi autobusa (3)

Autor Tomek, Ožujak 23, 2023, 19:52:09

Gabriel Gvozdenović

220 se vratio sa godišnjeg odmora danas na 268

Transspotter

Citat: sofer29  u Kolovoz 02, 2024, 18:32:21evo ih na haizlovoj kod vet.faxa

Svaka čast na ulovu, ne vidi se baš tako često. Trebao je poći u 15:45, no morao sam za Dugave čekati ovaj u 16... predivno na suncu. 1h i još nešto sitno kasnije su još uvijek stajali na GK. Dakle dizalici je trebalo dugo da dođe

Gabriel Gvozdenović

Kako to da je autobus već u prometu danas je na liniji 268

MAN truck bus

Vjerojatno se radilo o nekom jednostavnom kvaru za popravak, ali nije mogao sam doći do garaže nego je trebalo šlepanje.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Kocka 146

156 u kvaru, čeka dizalicu
166 u kvaru
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

kocka151

780 upravo šlepan na Bolonji

sofer29

Nije neki "kvar",ali je opet kvar...prokisnjavanje iznad armature...ucestaloat u ApD...

sofer29

Citat: Transspotter  u Kolovoz 03, 2024, 17:56:27Svaka čast na ulovu, ne vidi se baš tako često. Trebao je poći u 15:45, no morao sam za Dugave čekati ovaj u 16... predivno na suncu. 1h i još nešto sitno kasnije su još uvijek stajali na GK. Dakle dizalici je trebalo dugo da dođe
Hvala..znam da nije najbolja slika..al slikana je sa romobila...tak da..bar neki dokaz

Kocka 146

187 u kvaru na Zelengaju, na 172/4. Bez displeja.

sofer29

Navodno kruzi snimka sa linije 330 di je  bus123 (man city 09) vozio ljude sa otvorenim zadnjim vratima i gdje se vidi da je u lijevoj traci i siba sve aute u desnoj traci

sofer29

bus123 220 ostao u kvaru nakon udara munje u bus ili na koji metar od busa u voznji. Izgorilo 6 od 7 strujnih modula..majstor okrece sklopku,a bus se ne gasi,a kad ga je ugasio na samome motoru,proradila ventilacija. Jedan od putnika prical da mu je mobitel crknuo nakon udara munje

Kocka 146

155 u kvaru, ostao bez zraka

421

@sofer29
Usprkos Faradayevom kavezu, nadam se da je onaj tko je vozio/la, pravovremeno (od)radio na nasljedniku/cima.
Došla su teška i nesigurna vremena.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

sofer29

Citat: 421  u Kolovoz 20, 2024, 19:15:05@sofer29
Usprkos Faradayevom kavezu, nadam se da je onaj tko je vozio/la, pravovremeno (od)radio na nasljedniku/cima.
Došla su teška i nesigurna vremena.

da da...po tom pitanju nasljednika,to je rijeseno 😉

Al kolega koji je to dozivio,drugi dan je opet normalno radio kao da se nista nije dogodilo..njegova izjava : Pa kaj sad,stepes se i idemo dalje 😱😎

tonkovicmk1

79 (sa 120), u kvaru na Terminalu Prečko, zakuhao.