Kvarovi autobusa (3)

Autor Tomek, Ožujak 23, 2023, 19:52:09

tonkovicmk1

Podsusedski Citari 09 zvuče puno bolje u odnosu na Dubravske. Fact.

tramvajac 92

U Podsusedu ih je i manje, pa voze u pravilu samo prigradske 176/177 i "bržu gradsku" 172. Usporedi to i npr. 215 koja više stoji nego vozi zbog gužvi.

Transspotter

tonkovicmk1

497 na 114 stoji na Prečko-Terminalu, vozač pokušava krenuti ali bus ne želi krenuti iz nekog razloga. Već 5 min daje gas ali ništa.

tramvajac 92

Citat: tonkovicmk1  u Prosinac 10, 2024, 17:16:47497 na 114 stoji na Prečko-Terminalu, vozač pokušava krenuti ali bus ne želi krenuti iz nekog razloga. Već 5 min daje gas ali ništa.
Osposobio ga je susjed. 17:50 je otišao sa Remize normalno.  ;)

Transspotter

327 ostao u kvaru na Kvatriću

Transspotter

550 jučer poslan na 268 (ne znam koji VR) ali već od 13h cca stajao na kolodvoru. Načuo sam od razgovora da mu ne radi Atron, ne rade kočnice i vidio sam da su mu zadnja vrata strgana. Vjerojatno je odvučen u garažu tokom dana. Kriza je očito tolika da se tempirane bombe šalju u promet na najteže linije.

Transspotter

302 sada na 140 sa strganom getribom. Ne ide dalje od 1. brzine. Polako sa sva 4 prema Dubravi ide.

MAN truck bus

Prema Podsusedu. 301-326 su u Podsusedu kao i linija 140.  :)
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Kocka 146

780 u kvaru na Kneziji prema Crnomercu (14:00)
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

Transspotter

304 riknuo na 140. Servisni tim na Jandrićevoj  >hammer<

Citaro218ZG

Jel se meni čini ili je to pred kraj godine kolektivno kvarenje buseva?
Čak se po ljeti nisu tolko kvarili kao sada..
"Ne budite dakle zabrinuti za sutra. Sutra će se samo brinuti za se. Dosta je svakom danu zla njegova." (Mt 6,34)

"Ne sudite i nećete biti suđeni. Ne osuđujte i nećete biti osuđeni. Praštajte i oprostit će vam se." (Lk 6,37)

Stilben426

Citat: Citaro218ZG  u Prosinac 18, 2024, 17:53:38Jel se meni čini ili je to pred kraj godine kolektivno kvarenje buseva?
Čak se po ljeti nisu tolko kvarili kao sada..
Kvarovi su česti, svakodnevni, ali se ne javljaju toliko koliko ih zapravo ima. Jedna druga stvar je vrlo interesantna, a to je povećan broj prometnih nesreća. Samo za autobusni sustav, od početka godine dosad ih je bilo 24 (koliko imam informacija), od čega ponižavajuće visokih 14 samo u zadnja tri mjeseca (zabilježenih i nezabilježenih na forumu). 

Citaro218ZG

Citat: Stilben426  u Prosinac 18, 2024, 18:39:40Kvarovi su česti, svakodnevni, ali se ne javljaju toliko koliko ih zapravo ima. Jedna druga stvar je vrlo interesantna, a to je povećan broj prometnih nesreća. Samo za autobusni sustav, od početka godine dosad ih je bilo 24 (koliko imam informacija), od čega ponižavajuće visokih 14 samo u zadnja tri mjeseca (zabilježenih i nezabilježenih na forumu). 

Pozdravljen budi, to ti govorim, pred kraj godine se tek vidi crna kronika, to mi je zanimljivo iskreno jer koliko uspijem popratit to svaki dan neko sranje se desi....e sad jel za to kriv vozač, nekad je, nekad ne, ali svaka strana medalje ima i svoju drugu stranu tako da.....nadam se samo da neće biti ništa gore od materijalne štete....lijep pozdrav
"Ne budite dakle zabrinuti za sutra. Sutra će se samo brinuti za se. Dosta je svakom danu zla njegova." (Mt 6,34)

"Ne sudite i nećete biti suđeni. Ne osuđujte i nećete biti osuđeni. Praštajte i oprostit će vam se." (Lk 6,37)