Kvarovi autobusa (3)

Autor Tomek, Ožujak 23, 2023, 19:52:09

Glavni arhivator

Nova praona je u izradi, a autobusi se na vanjsko pranje voze kod Darka. Unutarnje čišćenje se i dalje vrši u sklopu dnevnog noćnog pregleda ili između dvokratne ovisno o potrebi i procijeni.
Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

Transspotter

389 odmah dobro krenuo. Svijetlila crvena lampa za grešku motora. Par puta sam ubacio u neutral i iza NSK je totalno krepao sad.
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Tuna

Greška FFR/PRM. Kod greške 03348. Po upitu vozača kad da gasa, samo se okretaji dižu, veli da nije lamela.
Više na TikToku: @zetzagreb, UN:Bussaistoka

Transspotter

271 riknuo na Mihaljevcu. Zamijenjen drugim. Servisna je sklepala nešto i upravo je otišao put garaže.
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Majstor

To je vozač ako je to izjavio
Takvi nam voze
Samo mi sudite pošteno !

Glavni arhivator

Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

Portos

Sinoć je iz Zaprešića dizalica u garažu vukla g.b. 45

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Tuna

543 na GLK danas oko 18:00 iscurio antifriz. Popravljen je te vraćen u promet ubrzo nakon.
Više na TikToku: @zetzagreb, UN:Bussaistoka