Kvarovi autobusa (3)

Autor Tomek, Ožujak 23, 2023, 19:52:09

Perokani

Gbr 555 u kvaru sad na Gracanskoj.

bus na istoku

citaro 202 na 617 u kvaru stajao na draškovićevoj oko 15:30

luka1234

194 na 617 stoji nasred Draškovićeve sa sva četiri upaljena
Edit: osposobljen i kreće dalje nakon dulje stanke

smogovci.bbb2

Što je toliko problematično na trasi 617 da toliko rikavaju Citari? Pa nije neki uspon po Gračanskoj. Veći su usponi do VG (most i dva nadvožnjaka)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN truck bus

Crveni ležeći. Taman krene u brdo i onda mora usporiti da pređe preko njih i ponovno ubrzava što stvara opterećenje kojeg nema primjerice na 106.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

sniff

Citat: smogovci.bbb2  u Srpanj 18, 2023, 17:25:17Što je toliko problematično na trasi 617 da toliko rikavaju Citari? Pa nije neki uspon po Gračanskoj. Veći su usponi do VG (most i dva nadvožnjaka)

Gora je uzbrdica na lin268 od ove 617 koja konstantno od Draskoviceve ide u brdo ?
Zadnji dio trase prije žičare očtio sahrani bus, tamo je najveći nagib ceste i ima 2-3 ležeća policajca koji usporavaju zalet. Dolaskom na Dolje su se već i pregrijavali i otklizali u stup, a par sto metara niže je i 557 izgorio. Kako god, Citaro09 je neprikladan za liniju.

conecto

Citaro09 je neprikladan za ZET
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tramvajac 92

Citat: sniff  u Srpanj 18, 2023, 17:50:07Gora je uzbrdica na lin268 od ove 617 koja konstantno od Draskoviceve ide u brdo ?
Zadnji dio trase prije žičare očtio sahrani bus, tamo je najveći nagib ceste i ima 2-3 ležeća policajca koji usporavaju zalet. Dolaskom na Dolje su se već i pregrijavali i otklizali u stup, a par sto metara niže je i 557 izgorio. Kako god, Citaro09 je neprikladan za liniju.
Zadnjih 700 metara od Zvečaja ima 2 hupsera. Jedan je ispred kbr. 146, a drugi je ispred same žičare. Ne znam kako se netko sjetio da prije samog vrha brda stavi hupser.

421

1.  bus123  bus123  su iz 2009, s 1,3 - 1,5 mkm pa su izraubani od 12 -18 sati vožnje dnevno x 3-5 različitih stilova vožnje, kočenja, korištenja  bus123 , uz održavanja taman dovoljno za prolazak na PTP/TP s zamjenskim dijelovima umjesto originalnih
2. pitanje je da li su mjenjači prilagođeni za brdo (ne ECO/POWER mod) već mapa BRDO
3. obučenost vozačica/vozača za  brdsku vožnju
4. tehnika vožnje  uz korištenje adekvatne brzine vožnje i odabira adekvatne brzine na biraču brzine (123DNR)
5. priprema  odabranih vozačica/vozača od strane poslodavca za moguće scenarije i probleme te njihovo rješavanje
6. logistička i svaka druga podrška u svim mogućim situacijama
Obzirom da je papa bio u posjetu Mariji bistrici 1998, a oficijelni prijevoznik bio je ZET sa zglobnim kockicama, neka iskustva svakako postoje, zapisana ili reinkarnirana.
Ako su oni kockicama mogli prijeći trasu Dubrava-Marija Bistrica i obratno nekoliko puta, onda je ovo  piece of cake za njih iako je odnos starosti bitno drugačiji.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

conecto

Ispada da su prije 50+ godina lakše Rusi poslali cucka u svemir nego što ZET može poslati svoje vozačice/vozače u podsljemensku zonu.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

smogovci.bbb2

Ma ovo sa linijom 617 je Alan Ford. Skoro ko i lišće ispod bus123 na zaokretnici 129 pa se samozapalio. Pa što onda ne voze novi Citari kad su ovi izraubani neadekvatni ::|
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

NP-549

Imaju li Citari tastaturu 1-2-3-D-N-R ili samo D-N-R ? Ako je ipak ova prva, znaju li vozači rukovat s njom ?

Majstor

Imaju i vozači je ne koriste
Samo D,N i R
Alan Ford
Samo mi sudite pošteno !

zagrebackapekara

Meni nije jasno zasto se ne posalju solo autobusi, npr. manovi 2009, nego mečke raubaju na bregovima sa hupserima, te i sami znaju da mečke nisu za bregove

zagrebackapekara

Citat: conecto  u Srpanj 18, 2023, 19:16:01Citaro09 je neprikladan za ZET
neprikladan je za 617... za linije npr. 220 221 219, koje voze skroz gradske voznje je stvoren za te linije... a nikako nije za uzbrdice i prigradska naselja... 617 trebaju MANovi odradivat posao, a ne MB