Kvarovi autobusa (3)

Autor Tomek, Ožujak 23, 2023, 19:52:09

tonkovicmk1

Gbr 79 ima neki električni problem, zadnja 3 kočiona svijetla se ne gase, čak i kad ubrzava i vozi normalno, uz to mu ne rade niti svi displeji.

luka1234

554 (na 617) ili izdahnuo ili imao udes, stoji u Smičiklasovoj prema Vlaškoj. ZET-ov kombi i neki auto ispred njega.

Mercedes bus

Stilben426

Ali se zato 544 vratio nakon višemjesečne pauze.

Citaro218ZG

Lijep pozdrav,
MAN 301 za Sljeme danas na Gračanskoj ostao u kvaru, bijeli kombi iza njega bio, bus je skroz sa zadnjim krajem legao na pod,također na 617 natpis bus u kvaru i 2 policijska auta ispred njega na žičari, ako ko ima više informacija o oba slučaja bio bih zahvalan da napiše!

Lp.
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."

Two possibilities exist: Either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.

sofer29

Evo 554...imao udes..vozac osobnog vozila mu oduzeo prednost

Stilben426

Pa dobro je, izgleda grozno jer se maska otvorila. Svjetlo je čitavo i radi. Jedino je razbijeno ovo staklo lijevo i možda žmigavac. To je sigurno ostalo od 547.

Kocka 146

550 u kvaru na stanici Muzej suvremene umjetnosti prema Velikoj Gorici.
Od 13:50.
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

sergjack

sergjack

U 199 se kod 3. osovine čuje nekakvo dosta glasno grebanje i zavijanje i motor zvuči čudno, kao da s cijelim busom nekaj ne valja.

Stilben426

Takav je otkad se vratio u promet. I naprijed ono cukanje kad skreće o čemu sam već pisao.

sniff

Dakle dobar kandidat za nagradu Grob godine. 206, 207 i 227 isto izvana dosta očajno izgledaju i zvuče.

Stilben426

Citat: sniff  u Prosinac 06, 2024, 17:14:37Dakle dobar kandidat za nagradu Grob godine.
Ni približno. Kakvih sve ima, 199 je fantastičan. 206 zvuči puno gore i podsjeća me na NG312, ali on je izvana još i ok. Gore od njega izgleda 197 koji je podno srednjih vrata sasvim truo. 207 očajno izgleda iznutra i izvana i godinu dana motor mu zvuči kao da puca iz mitraljeza, međutim 207 je jedan šačice Citara koji je tehnički prošao iz prve, što je meni bio šok mjeseca. Taman sam ga bio ulovio dva dana prije za kilometražu ono u ožujku misleći da neće neko vrijeme voziti jer definitivno pada, kad ono... Ne treba gledati samo vanjsko stanje kao mjerodavni faktor jer je zapravo ećinski su najgori oni autobusi koji najbolje izgledaju izvana, recimo 177, 181, 198 i 230. Oni su groblje. A od najboljih bih svakako izdvojio 182, 222, 548 i 553. Možemo sada pričati do sutra koji je dobar, koji loš. Citari imaju već 15 godina iza sebe, prosječno 1,3 milijuna km, motori im odlaze i moramo se pomiriti s tim da je rashod prvih par iza ugla.

421

Motori su im najbolji dio, po čemu si to zaključio?
Po zvuku, mirisu ili nečem samo tebi znanom?

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Stilben426

Citat: 421  u Prosinac 06, 2024, 20:28:50Motori su im najbolji dio. Po zvuku, mirisu ili nečem samo tebi znanom?
Po mirisu sam zaključio. Svatko zabada nos negdje pa tako i ja - u motore.
Mislim, gle, ako tebi njihovi motori zvuče bolje nego ikad, onda sam stvarno zabrinut za tvoj sluh. Većina zvuči kao da su izraubani, ali ono do maksimuma.