Rashodi, posudba i selidba vozila između pogona (3)

Autor jakov5, Siječanj 20, 2022, 14:33:55

Tomek

Sa autobusima od 1.5 mil km :D Teško da je to lijepo :D

NP-549

U Gorici bi bila obnova da im pošalju 20 Crosswaya LE

MAN truck bus

I noga u guzicu je korak naprijed.
Bolji su im City '06. od NLova iz '99. koji se raspadaju već godinama, a za LEove se Gorica mogla potruditi, pa dobiti svoje od strane EU ili sufinancirati u kupovini 2018. kao svi normalni gradovi u HR.

32 i 77 su došli u Podsused jer su im pukle šajbe u vožnji, ne sumnjam da bi bolje prošli Crosswayi LE koji još bolje mogu potegnuti od te dvojice po grabama.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

jakov5

Citat: Tomek  u Kolovoz 11, 2022, 16:52:49
Sa autobusima od 1.5 mil km :D Teško da je to lijepo :D
Samo je pitanje do kada će to funkcionirat.
Školarci preko ljeta voze u punom pogonu, 151 nam je skoro jedina pričuva, a na jesen bi trebao ići jesenski raspored.
Ne znam samo s kojim kolima kad će školarci na školu, a novi busevi nisu na vidiku.
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

MAN truck bus

S obzirom da školarci aktivno voze ovo ljeto postavlja se pitanje s čim će se vozit i škole ovu jesen.
"kartu imamo?"

jakov5

Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

NP-549

Ostat će redukcije do daljnjeg.  Sad na jesen neće bit buseva, a po zimi kad dođu novi neće ih imat ko vozit

MAN truck bus

Osim ako opet sve međunarodne ture ne stanu zbog COVIDa, pa vozači kod privatnika nađu spas u gradskom prijevozu.
"kartu imamo?"

MAN19464

23 je vec oćerupan skroz, 32 rashod.
Kaj se tice 76 ne radi atron, displey ni klima.
Bit ce problema kada krene škola, kad bi vg vratio posuđene autobuse, nebi imao ni pola potrebnih autobusa.

zag

Citat: MAN19464  u Kolovoz 11, 2022, 21:55:56
23 je vec oćerupan skroz, 32 rashod.
Kaj se tice 76 ne radi atron, displey ni klima.
Bit ce problema kada krene škola, kad bi vg vratio posuđene autobuse, nebi imao ni pola potrebnih autobusa.
Kako na 76 ne radi nikaj
Jučer sve perfektno radilo i klima i sve.

MAN19464

jakov5

Jednostavno mi ne ide u glavu, jučer sam se njime vozio dvije stanice, vrata se otvore, zvučnici vele linija 162 smjer Ašpergeri
Displeji radili atron radio. Opstao je jučer do kraja smjene na 162/1.

Klime nije imao jedino, to je istina.
Ali na taj luksuz sam se na zapadu grada odavno odviknuo, ponekad me šlagira kad sjednem u neki bus kojem klima radi. ;D

MAN19464

Citat: NP-549  u Kolovoz 11, 2022, 17:37:11
U Gorici bi bila obnova da im pošalju 20 Crosswaya LE
Slazem se, ali za goricu dolazak city 06 je premija, samo o tome se priča među vozačima, koji ne kriju veliko zadovoljstvo.

ChRiStIaN

@ Autobusi Hrvatska @

lovac27

Conecti koje sam vidio u Gorici su:433,434,436,437 i citaro 665. Za ostale conecte ne znam