Rashodi, posudba i selidba vozila između pogona (4)

Autor Kocka 146, Travanj 20, 2024, 18:46:45

sofer29

Citat: NP-549  u Rujan 06, 2025, 09:17:20Pa sam si odgovorio sebi na pitanje jedan post ranije
to su 4 il 5 buseva...a navodno bi trebalo nesto i zglobnjaka doc..pa da bude preko 10 il vise buseva 🤷�♂️

zag

Autobus1

Kakva je logika na se 06 cityji koji su tako mala serija cijepkaju i salju u pogon u kojem nisu mimo par posudbi dosad bili a ne neka serija koju imaju i tamo, npr crosswaye kojih ima dosta i koji imaju dvoja vrata isto kao ti cityji

0530facelift

Neka ja se ne žalim,volim se voziti njima,a neda mi se do SM ili Črnomerca(ili gdje god obitavaju).

Autobus1

Citat: 0530facelift  u Jučer u 20:56:42Neka ja se ne žalim,volim se voziti njima,a neda mi se do SM ili Črnomerca(ili gdje god obitavaju).
Bas zato se ja zalim haha, ali i s objektivne strane mi nije jasno

0314

Cijela serija je dosla u APD / idu i rosade linija / u APP nema ko drzat volan / jedan od razloga zasto su stigli

Nije APP lud da Cross koje svi vole / logicno da se rjesavaju najstarijih buseva

Autobus1

Citat: 0314  u Jučer u 21:06:58Cijela serija je dosla u APD / idu i rosade linija / u APP nema ko drzat volan / jedan od razloga zasto su stigli

Nije APP lud da Cross koje svi vole / logicno da se rjesavaju najstarijih buseva
Svo 06 cityji??

0530facelift

0530facelift

Koliko dugo će još city-i 06' biti u APD-u?