Rashodi, posudba i selidba vozila između pogona (4)

Autor Kocka 146, Travanj 20, 2024, 18:46:45

0530facelift

Jedino ako je slika od prije. U suprtnom,nebi mjenjali gume,lakirali i uređivali  bus123  za rashod.

Glavni arhivator

Niti su mijenjane gume, niti je lakiran. Tu (ili na dizalicu pored) budu uvezeni svi prije nego ih se odveze u CIOS jer se skidaju s njih dijelovi koji pašu za seriju iz 2009.
Kraj priče (s moje strane).  byeg
Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

tonkovicmk1

Upravo sam svjedočio kako crvena šlepa vuče 533 prema Ciosu.

Glavni arhivator

Glavni arhivator

Citat: Glavni arhivator  u Svibanj 04, 2026, 21:31:32301, 303, 304, 306, 307, 308, 310 u APD.

Uz navedene stigli i 311 i 312.
311 na 210, 312 na 203.

Transspotter

Da, Dubrava kronično bez autobusa. Umjesto da se stanje popravlja, svaki tjedan je sve gore. Očekivan razvoj situacije s obzirom na okolnosti
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

421

@Transspotter
"Očekivan razvoj situacije s obzirom na okolnosti "
Forumaši i oni koji će to tek postati, zanima konkretnije pojašnjenje navedene misli. 
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Grof330

Možda nije moje da se mješam, no @Transspotter koliko vidim redovito pljuje po prometnoj garaži Dubrava, ili ima loša iskustva s ljudima koji tamo rade, ili su mu se neki zamjerili pa sad tu iskaljuje svoje frustracije ili ima nekih psiholoških problema da ima odbijanac od tog djela grada, no svakako nije u redu javno prozivat ljude tako i omalovažavati skupinu ljudi bez ikakvog konkretnog razloga i dokaza, siguran sam da će @Transpotter to obrazložiti , jer u prijašnjim postovima vidim da dosta ljage baca upravo na te vozače, smatram da ćete se svi složiti sa mnom