Rashodi, posudba i selidba vozila između pogona (4)

Autor Kocka 146, Travanj 20, 2024, 18:46:45

Stilben426

Citat: Portos  u Listopad 01, 2026, 13:23:19Volio bih znati razloge tolikog pomora i rashoda Podsusedskih MAN-ova iz 2009.
Ima li itko saznanja?
Došli su pištavci pa se rješavaju najstarijih, iako su objektivno u boljem stanju od APD Cityja. Uglavnom je šasija problem, ali nakon toliko godina i kilometara i motori im odlaze. Recimo 311 je preko ljeta u više navrata bio na rubu zapaljenja koliko diže temperaturu. 309 je druga priča, njegovo izvješće nakon katastrofalnog pada tehničkog u ožujku je bilo da se rasplačeš.
Podsused je općenito u zadnjih godinu-godinu i pol dosta podigao standarde i drži ih se, za razliku od Dubrave gdje je normalno kao kava u ponedjeljak ujutro pisati autobus s neispravnim retarderom tjedan dana na 203. Vjerojatno je bilo lakše rashodovati podsusedske nego prebacivati i rashodovati dubravske, mada je dugoročno gledano to bila loša odluka.

biodizel156

pricao sam s soferima, i znam sigurno da je 65 u ciosu(neznam zasto pise kao neregistriran) i da je navodno 63 neregan, njega nisam vidio, ali van ne izlazi. takodjer zadnjih 5 city 9 (301,314,323,324,325) nisam vidio odkad su strujici dosli. stabljam sliku 321 kao "zadnjeg" flipdota koji je imao neke sanse (neregistriran vrlo nedavno) (iako je 161 na kraju bio zadnji aktivni flipdot)
iz appa leti sve do 2015. godista, reklo mi je vise vozaca jos u 7. mjesecu, a sada vidimo da je uistinu tako.
163.
tiktok:@busizdugava

zag

Nitko nije rekao, ali vratio se 306. Bio je na noćnoj 31  buljo
Tristotke većinom voze 31 i 32..

Robert

Ovaj bus kraj 321 je izgleda 369. Zar još nije na popravku? Toliko je velika šteta ili se još vodi istraga pa još ne smije na popravak?

NP-549

Majstor

Sud blokirao popravak
Bila nesreća sa smrtnom posljedicom
Samo mi sudite pošteno !

NP-549

Znači dodatna vještačenja i rekonstrukcije događaja