Neuobičajeni tipovi autobusa na linijama 2025.

Autor zag, Siječanj 01, 2025, 01:13:10

MAN truck bus

Otkad su uveli NL233 mislim da nisu bili jedino Urbanway (CNG). City '09, '20, '22 su bili više puta kao i Crossway LE '20/'22. U pravilu ide Feniks, ali znaju biti i solo ništa neobično.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Transspotter

Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

tramvajac 92

tonkovicmk1

Perokani

Kocka 146

Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

vrba

tonkovicmk1

zag

buszagreb

285 na 275
754 na 212

tramvajac 92

Ekipa, probajte fotkati stratose kad ih vidite. Imaju minijaturni tank, nije sigurno da će biti i drugi krug.  rofl

zag

Stilben426

Citat: tramvajac 92  u Siječanj 13, 2025, 08:54:01Ekipa, probajte fotkati stratose kad ih vidite. Imaju minijaturni tank, nije sigurno da će biti i drugi krug. 
Koliko su otprilike izdržali na 114 s jednim tankom? Jer jedan krug na 225 je nešto više od tri kruga na 114. Tako da možda postoji šansa da ne izdrži ni prvi navrat na 225.