Neuobičajeni tipovi autobusa na linijama 2025.

Autor zag, Siječanj 01, 2025, 01:13:10

Portos

Tema je NEUOBIČAJENI TIPOVI AUTOBUSA NA LINIJAMA.

Što je neuobičajeno kada zglobni Mercedes Citaro vozi na 134, 115, 146???

Sada dijelim upozorenja, idući put brišem, treći put baniram!

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Mercedes bus

Ok, izbriši temu jer očito je bespotrebna jer je sve uobičajeno

tramvajac 92

Citat: Portos  u Travanj 15, 2025, 13:16:07Tema je NEUOBIČAJENI TIPOVI AUTOBUSA NA LINIJAMA.

Što je neuobičajeno kada zglobni Mercedes Citaro vozi na 134, 115, 146???

Sada dijelim upozorenja, idući put brišem, treći put baniram!
Neobično je, jer Citaro G (Facelift) nisu uobičajeni na 134 od kad smo dobili Citelise. Citelisi su vozili dok ih nisu zamijenili C2G. U pravilu oni voze (a često su i ex. WL), a zadnja dva dana su Facelifti. Inače su isti bili i jučer, a treći je bio 164. Biodizeli nikad nisu bili uobičajeni u jesenskom voznom redu na 134. Danas je treći solo, 306. Neobično? Ne baš. Ali je tu jer je valjda pola garaže u kvaru.

Na 146 je neoubičajeno... od kad su Citelisi masovno pokrepali vidjeti zglobnog uopće.

Citaro218ZG

Neću puno komentirati ali stvarno nije ništa neobično vidjeti Mercedese na tim linijama, kad god prolazim tim djelom u 90 % slučajeva vidim Mercedese tako da se slažem da nije ništa neuobičajeno.... bilo bi neuobičajeno vidjeti zglobnog novog Citareka na 106, e to bi bilo vrijedno spomena i slikanja, ili na 105 vidjeti onog sivog minibusa kao za VIP vožnje ,a ovo s Mercedesom je neka normala , lp!
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."

Two possibilities exist: Either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.

Mercedes bus

Citat: Citaro218ZG  u Travanj 15, 2025, 19:21:24Neću puno komentirati ali stvarno nije ništa neobično vidjeti Mercedese na tim linijama, kad god prolazim tim djelom u 90 % slučajeva vidim Mercedese tako da se slažem da nije ništa neuobičajeno.... bilo bi neuobičajeno vidjeti zglobnog novog Citareka na 106, e to bi bilo vrijedno spomena i slikanja, ili na 105 vidjeti onog sivog minibusa kao za VIP vožnje ,a ovo s Mercedesom je neka normala , lp!
Očito ne prolaziš dosta zapadnim dijelom grada

Kocka 146

@Citaro218ZG
Na 106 su nakon plinaša vozili uvijek C2G. Na 105 često zapadne A-11. Valjda si uvijek na krivom mjestu u krivo vrijeme.

Kaj se tiče 146 (a često i 134 i 115 i 121), ja ne znam jel ti misliš liniju 146 u nekom drugom gradu ili u Zagrebu, da baš prođeš uvijek kada je Mercedes. To nije istina, ali na Savici (218) ih ima, tamo ih možeš naći.
-------‐----‐-------------------
816 na 136/3
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

Citaro218ZG

Citat: Kocka 146  u Travanj 15, 2025, 20:56:46@Citaro218ZG
Na 106 su nakon plinaša vozili uvijek C2G. Na 105 često zapadne A-11. Valjda si uvijek na krivom mjestu u krivo vrijeme.

Kaj se tiče 146 (a često i 134 i 115 i 121), ja ne znam jel ti misliš liniju 146 u nekom drugom gradu ili u Zagrebu, da baš prođeš uvijek kada je Mercedes. To nije istina, ali na Savici (218) ih ima, tamo ih možeš naći.
-------‐----‐-------------------
816 na 136/3

Znam, vozio sam se puno puta na 218 s Citarekima, iako iskreno više preferiram starije modele nego ove najnovije ali dobro, ovi novi su možda udobniji ali su i jako spori što me kao putnika jako smeta i živcira jer dok se zatvore vrata, pa dok otpusti kočnice pa dok krene - ko da ima pre-flight checklist, ali dobro, svako ima svoj ukus a o ukusima se ne raspravlja previše hahah, a ne prolazim baš često zapadnim djelom grada pa sam zato i iznio svoja zapažanja ali eto, uvijek ima neko ko prati to više pa je dobro sagledat općenitu situaciju sa trenutnog gledišta na razvoj općenite diskusije.
Lp.
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."

Two possibilities exist: Either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.

Perokani

163 i 164 na 116
642 na 233
77 na 128
311 na 129

Mercedes bus

779 na 268/7, neće dugo ne ne nnee

tramvajac 92

Mercedes bus

U 11:10 krenuo s njim s Glavnog prema VG, a u 11:09 polazak vozi vr 7, vjerojatno je kasnio pa se tako desilo

tonkovicmk1

tramvajac 92

Dva biodizela na 134, 163 i još jedan, 161 čini mi se. Treći je uobičajeno 579.

tramvajac 92

Dugo nismo imali... zglobnog na 125. C2G, 575. Ako ga nisu negdje prebacili, trebao bit biti 125/2