Fotografije iz 2025.

Autor Transspotter, Siječanj 01, 2025, 13:04:58

tonkovicmk1

Cityji '06, i jedan '09.

1. 82 na 168 (14.02.2024.);

2. 83 na 110 (08.01.2025.);

3. 85 na 168 (20.02.2025.);

326 na 120 (10.03.2025.);

Transspotter

Citat: tramvajac 92  u Ožujak 16, 2025, 19:29:14Zanimljivo, neki novi font, bez Č.

Neka greška kod nekih atrona očito. Par dana kasnije je drugi bus normalno ispisao sa Č
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Transspotter

Velika Gorica (268) mi nije neka omiljena linija i do sad mislim da nije bilo više od 2-3 slike s te linije. Danas to mijenjamo.

222 na 268 u VG
229 na 268 u ZG i VG
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Citaro218ZG

zašto je prednji kraj tako dignut kao da ide na off road
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."

Two possibilities exist: Either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.

conecto

Zato što je bio opterećen, a onda se na zadnjoj stanici naglo ispraznio, vrata su još ostala otvorena pa ga nije ecas iznivelirao još prema novom opterećenju
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

mate

Par jučerašnjih...241 u dolasku na TBJJ, ostatake ekipe na GLK

tramvajac 92

Citat: conecto  u Ožujak 20, 2025, 01:45:31Zato što je bio opterećen, a onda se na zadnjoj stanici naglo ispraznio, vrata su još ostala otvorena pa ga nije ecas iznivelirao još prema novom opterećenju
Nažalost, dosta često se viđaju da voze sa srednjom osovinom dignutom, a prednja i zadnja dolje nisko.

Stilben426

Ja to zovem V oblik i A oblik. V rijetko viđam, A je puno češći. 202 recimo većinu vremena vozi u A. Kao da mu je sustav pokvaren jer svaki put kad ga vidim uvijek je presavinut u A. Još od reklame.

Citaro218ZG

Citat: tramvajac 92  u Ožujak 20, 2025, 09:30:01Nažalost, dosta često se viđaju da voze sa srednjom osovinom dignutom, a prednja i zadnja dolje nisko.

a to vozač može sam podesiti ili se to samo odrađiva?
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."

Two possibilities exist: Either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.

Transspotter

Citat: conecto  u Ožujak 20, 2025, 01:45:31Zato što je bio opterećen, a onda se na zadnjoj stanici naglo ispraznio, vrata su još ostala otvorena pa ga nije ecas iznivelirao još prema novom opterećenju

Nope, bio je cijelo vrijeme na max visini, kao da ulaziš u defendera

Transspotter

@mate što to radiš sa slikama? Autobusi su ti iskrivljeni kao da su pijani... Nisam moderator, ali stvarno ne mora svaka slika na forum. Isto kao i specijalac koji lovi autobuse iz auta samo odostraga pa se zapravo ne vidi ništa. Ne kažem da svi moramo imati top slike, ali neki minimum bi valjda trebao postojati.

390 je neko vrijeme bio stalan na 233. Neobična pojava jer su inače uvijek 8xx
377 i ine na 110 nisam još vidio do sad
44 na 164
302 slikan po dolasku na pauzu sa linije za Ašpergere ako me sjećanje dobro služi.
691 na 227, sprijeda nisam stigao slikati jer je 2 sekunde kasnije zatvorio vrata i krenuo

akzg22

ZG 8815-GR (g. b. 40).

jakov5

Na poticaj @Stilben426 ide par fotki za doprinos forumu.
Datum fotki je 10.6.2021.

Doletavam s autom do Zaprešića, i fotkam u općini kroz koju ZET više ne vozi -> "Dobro mi došel prijatelj" kako i piše na bačvi, u općinu Luka!

Sljedeće dvije slikane su u dolasku na stajalište Samostan, odnosno na okretištu na groblju Zaprešić.
Zatim slijede na Bolonji #189 na 176 i #692 na 120 - malo slabija kvaliteta jer je sunce s druge strane.
Nakon toga lagano se vraćam prema Zaprešiću - #87 mijenja 9tku na 174, jednako zanimljivo!

Prvo lovim #40 u Podsusedskom centru, a zatim #175 na obilaznoj trasi - odgonetnite gdje.

#87dmica je pofotkana u ulici Pavla Lončara, prije rotora SuperKonzuma Šibice.
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

jakov5

Iduće područje fotkanja je Vrapčanska - prvo lovim #42 u nešto slabijoj rezoluciji na 123 (u nedostatku #23x Croswayi su bili na 123 kao nekoć na svojim prvim kilometrima).
Na 125 se krajcaju #177 i #190, kadrovi koje nećemo tako često viđati.
I za kraj tog dana - jedna klasična; #319 na 118 u Voltinom

Od 14.6. prilažem jednu živu i jednu neživu pilu.
#36 u naletu Kod benzinske u Donjoj Bistri, kojem vrata ostaju u kvaru na Poljanici - kod škole, a tamo ga sustiže #156.

Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

kocka151

314 na 134
343 na 128
420 na 124
515 na 134
824 na 126