Fotografije iz 2026.

Autor Tuna, Siječanj 02, 2026, 22:37:59

0530facelift

Evo ga opet,ne jebe živu silu

Transspotter

1. Ovo je malo bolja kvaliteta. Minimalno ali da. Čovjek očito ne čita. Ovo mu je spremište smeća sve dok Paško i drugi dežurni to ne počnu brisati. Možemo mi kukati koliko želimo, oni su glavni. Žao mi je samo što prihvaćanjem ovakvih slika, koje nemaju apsolutno nikakvog značaja i kvalitete, direktno i indirektno se obezvrijeđuje znanje, trud i rad nekolicine nas koji držimo standard da se u galeriju stave slike maksimalno moguće visoke kvalitete. Kroz vrijeme sam najveći napredak vidio kod kolege Tonkovića, koji je sa telefona prešao na Canon i u posljednje vrijeme radi slike visoke kvalitete.

2. @O530 Nemoj se busati u prsa da sad imaš pravo biti svakom loncu poklopac jer moraš svoje vještine još znatno poboljšati da druge možeš ovakvim riječima "poklopiti". Općenito vi klinci ovdje pišete kao da ste na discordu ili pijani u kafani. Minimalan vokabular, korišten bez nekog stila i finoće, gramatički netočno. Moj savjet je da, umjesto da kudiš akzg-a, uzmeš naučiti pravilan hrvatski jezik pa onda i produbiš znanje o fotografiji i probaš sa svakom slikom poboljšati svoje uradke.

Još smo na zimskim slikama sa početka 1. mjeseca. Redom imamo:
503 na 115
506 koji čeka popravak
372 na 114
237 na 128
364 na 227

U idućim postovima će biti sve više raznolikosti jer sam od početka ove godine odlučio stalno mijenjati linije i lokacije na uštrb broja slika, međutim pokazalo se da se povećao broj slika...
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

tramvajac 92

Jedna od pred par dana (545), jedna od prošle zamjene tramvaja (365) i jedna usputna.

biodizel156

evo da ne pretjerujem sa slikama, isprike na stupu kod 510
tiktok:@busizdugava

kocka151

347 na 136

NP-549

Citat: 0530facelift  u Srpanj 04, 2026, 14:36:40Evo ga opet,ne jebe živu silu

Rekao sam mu ja u jednoj povijesnoj grupi na messengeru, ali uopće ne kuži šta je tu loše. Piše mu da je završio fakultet u Travniku, samo ne piše točno na kojoj pumpi

Transspotter

Moje osobno mišljenje je da možemo pisati i govoriti mu što hoćemo. Dok forumsko osoblje ne reagira, neće biti ništa. Potpuno su različite situacije kad on objavljuje i kad su Banky, Tuna i O530 stavljali očajne slike pa su Tuna i O530 nakon 15 puta što su dobili isti savjet, malo popravili kvalitetu. I onda prestali raditi na poboljšanju, sad rade na bahatosti.

Po meni je jedini spas za forum, koji odumire kao i željeznički, u tome da se pokuša održati neki minimum kvalitete rasprave i foto-sadržaja. To bi značilo kvalitetniju razmjenu informacija ali i zanimljive galerije koje bi ljudi rado gledali. Treba razlučiti tko pridonosi kvaliteti foruma, a čiji doprinos je nikakav. Ja sam apsolutno ZA slobodu govora i sudjelovanja, ali akzg ničime forum ne čini boljim. Dapače, njegove slike su bolne za gledati i prvo moram ugasiti forum i oporaviti se pa se onda vratiti. Uvijek jedno te isto - autobusi zguza, očajne kvalitete, kroz prljavo staklo ili maksimalno zumirani. Onda se ne vidi više ništa.

Zagonetka je zašto nitko to ne pobriše. Nikome na ovom svijetu ne treba takav post kakav redovito stavlja akzg. Nema nikakve dodatne vrijednosti. Isto tako mi je zagonetka, kada će Mati i Gorgorothu dosaditi natjecanje u broju postova. Obojica bi se mogli povesti uzrečicom quality over quantity.
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Tuna

Citat: Transspotter  u Jučer u 23:08:37Moje osobno mišljenje je da možemo pisati i govoriti mu što hoćemo. Dok forumsko osoblje ne reagira, neće biti ništa. Potpuno su različite situacije kad on objavljuje i kad su Banky, Tuna i O530 stavljali očajne slike pa su Tuna i O530 nakon 15 puta što su dobili isti savjet, malo popravili kvalitetu. I onda prestali raditi na poboljšanju, sad rade na bahatosti.
Po čemu sam ja bahat, i kaj ne valja sa slikama? Bilo je vrijeme kad nisam stavljao slike na forum, tek tolko da se poboljšam. Šta radim krivo sa slikama? I gdje sam točno bahat? Htio bi da mi se kaže sad da znam na tome poradit, ali gdje točno sam ja bio bahat? Nije ovo nikakvo sad napadanje nego bi htio bez živciranja i kojekakvih osječaja a tek ne mržnje to rješit. Ako želiš napiši mi u PM da temu ne krčimo sad time. Hvala unaprijed
Više na TikToku: @zetzagreb, UN:Bussaistoka

Lovr

byeg pozdrav svima novi sam na forumu i evo nekih mojih slika od nedavno.Pošto sam novi bio bih jako zahvalan ako bi mi netko mogao reći ako nešto krivo radim i kako da to bolje radim.Unaprijed hvala!
moglo je biti bolje.