Neuobičajeni tipovi autobusa na linijama 2026.

Autor Kocka 146, Siječanj 03, 2026, 12:29:08

luka1234

Perokani

Glavni arhivator

Ovih dana školski Crosswayi i Regio operiraju na 274. Danas konkretno 642 i 644.
Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

biodizel156

Mercedes bus

Tuna

Citat: Mercedes bus  u Lipanj 27, 2026, 01:00:41Kaj se dogada u APD-u?
Imam ja jedno bolje pitanje, šta se NE dogada u APD-u?
Više na TikToku: @zetzagreb, UN:Bussaistoka

Stilben426

Dubrava već duže vrijeme ima problema s nedostatkom ispravnih autobusa, a dodatan pritisak rade i tramvajske supstitucije koje su neizbježne.
Školski su inače aktivni preko ljeta, pogotovo na 225 i 274. Specifično 643 i 644 su uobičajeni na 274 pa to ne treba javljati, ali ostale, i ostale na drugim linijama da.

lovac27

Jučer je na liniji 290/1 nekoliko zadnjij krugova odradio gbr. 811.

Transspotter

Citat: Mercedes bus  u Lipanj 27, 2026, 01:00:41Kaj se dogada u APD-u?

Isto što i protekle 3 godine. Busevi su sve stariji, ceste sve lošije, sve manje ispravnog, pouzdanog i održavanog Rollmaterijala a pomladka nema na vidiku. 481 je u raspadnom stanju, 484 ima totalku na motoru, Citari se isto već češće kvare... Zglobnih 50% cca ne vozi svaki dan.

Kritično stanje u kojem se van onda šalje 474 kojem 6 lampica svijetli, na primjer. Klime rade slabo ili nikako.
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Tuna

471 klima puše, al valjda puše pregrijani zrak iz vana, doduše nebi me cudilo i ispusne plinove motora..

sniff

Što je u raspadnom stanju na 481? Neodržavanje uzima danak al nije mi jasno da se nakon nepune 2 god u Dubravi moze "raspadati"

Tuna

481 je aktivan skoro svaki dan, jedino što ja znam je da mu je plastika unutra jako jako razdrmana, te često ima žutu lampciu DPF sistema. Za stanje motora nisam siguran, ali po zvuku se čini ok. Sad za šta točno Transspotter misli nisam siguran.

Glavni arhivator

Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

Perokani

lovac27