Fotografije iz 2026.

Autor Paško, Siječanj 09, 2026, 04:04:04

Paško

Žnjan: i dok #007 izgleda ljepše, #300 je i dalje u blagom propadanju, ali još uvijek se drži. Godine su to...
#115, #036
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Još malo #300 s najbolje linije, 14-ice, jer se na njoj viđaju najzanimljiviji autobusi, stari pogtovo. Barem ljeti, trenutačno je linija više pod redukcijama nego što pravilno funkcionira.
Još jedan starkelja na liniji 14, ovaj put #265

Paško

#296 je jedan od rijetkih autobusa koji još ima reklamu. Mislim da se svi slažete sa mnom kad kažem da bi bilo bolje da je ni on nema.
#121, #043, #265, #298 na "žnjanskim" linijama

Paško

Kako u Splitu živim samo na praznicima, do mene uopće nije bila došla informacija da na Pazaru traju radovi i da je stanica izmještena parsto metara, tj. tu informaciju spoznao sam na licu mjesta. ;D Valjalo je nešto i slikovno zabilježiti. U međuvremenu su radovi već prešli na drugu stranu (ako nisu i tamo završili)

Paško

Vozači su imali različite ideje gdje točno stati – evo nam #266, #090 i #018. #010, još jedan "čistog" stražnjeg kraja, prolazio je u drugom smjeru

Paško

#003, #268, #101, #291 (ponovno 5A), #010 i za sami kraj: #115 na najboljoj liniji :)

Transspotter

Lijepe slike Paško! Očekujem(o) daljnje foto izvještaje pivkan
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.