Ortran, Orahovica [SL]

Autor autobusi.org, Prosinac 02, 2007, 00:10:21

mate

Tomek

Evo dva Skylinera u Vukovaru

TomoM

Evo "Nova" Bova" od Ortrana.  Sinoć je otišla za Rim. Nisam točno zapamtio tablice, ali mislim da su VU-604-CZ. (Vukovar su sigurno).

EDIT: molim koristiti vanjske servise za upload

Pozega

Sinoć sam prolazio kroz centar Orahovice i vidio novog Starlinera s logom ORTRAN.Fantastično izgleda.
Čestitke gazdi na izboru pile! Svaka čast!

Tomek

Bivši član tomo fotkao novog Starlinera u voznom parku i poslao nam ovu fotku  :)

mate

Odlicne obje prinove, svaka cast Ortranu na ovim prinovama, a ovim putem samo cu potvrditi rijeci kolege, sto se tice tablica Bove ex.Orange Ways, dobro je zapamtio tablice su dakle VU-604-CZ :)

zlikowszky

Bravo. Lijepe makine.
Mislim da je na Starlinera ipak trebalo stavit font slova kakav je i na ostalima.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

TomoM

Dobio sam informaciju da je Ortranov starliner, onaj stariji (Englez), gorio negdje kod Omiša. Navodno je riječ o požaru na prednjem desnom kraju. Ako netko zna o čemu je točno riječ neka napiše.

actros

Ako misliš na crveni starliner , taj stoji parkiran u mjestu Stobreč pokraj Splita; na njemu ja nisam uspio vidjeti nikakve tragove zapaljenja, no na autobusu nedostaje donji dio prednjeg branika

zagorec

ROAD

A Skyliner L jutros otišao za Sarajevo.
NEOPLAN VIP CLASS

COVIK

Citat: actros  u Ožujak 22, 2013, 21:12:30
Ako misliš na crveni starliner , taj stoji parkiran u mjestu Stobreč pokraj Splita; na njemu ja nisam uspio vidjeti nikakve tragove zapaljenja, no na autobusu nedostaje donji dio prednjeg branika

Nema ga više na ulazu u Stobreč.
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

mate

Tomek

Bova Magiq ex Orange ways
VU-604-CZ

NOVO - Neoplan Cityliner N116 ex Jakuš
SL-678-AB

5AR