Presečki - rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:43:28

Eurobus av120

rashodovali su eurobusa ?  :o :o  :o

zagorec

da,30-24 je generalno bio u lošem stanju,a nisu su odlučili za remont 

Tomek

A zasto su obje Dubrave rashodovane? Pa nedavno su sredjene

zlikowszky

Bijela Dubrava koja je posljednja sređena, zapravo je malo bila pokitana i pofarbana, ali brzo je hrđa izbila. Plavi Eurobus je zbilja bio u krajnje lošem stanju, a i slabo održavan. Radi se o jednom od rijetkih AV120 koji NIKAD nakon tvornice nije bio farban niti generalno uređivan, stoga i ne čudi da je završio karijeru. No nikad se ne zna, možda se nađe kupac (čitaj Hercigonja) koji će ga uzeti, generalno srediti i prodati. Koliko mi se čini AV120 je još uvijek vrlo traženi bus kod nas, pa se nadam da neće definitivno otići u ropotarnicu povijesti.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Eurobus av120

čudno mi je da se nisu odlučili poslati ga na uređenje, nije to toliko star bus, a i iznutra nije bio preloš... koliko me puta vozio u školu... bio mi je predivan s tom plavom bojom

zlikowszky

Ja sam razmišljanja da Presečki ionako ima dovoljno velik i širok vozni park ovakav kakav jest. Sad su i iz Čakovca povukli APT-ove buseve, među nijma i jedan AV120, tako da im vjerojatno nije neka računica zabijati novce u generalno uređivanje, jer jednostavno nemaju prijeke potrebe za tim. Da se radi o nekoj manjoj firmi kojoj je svaka registrirana i uređena prijevozna jedinica dragocjena, vjerojatno bi išli na obnovu. Da, i mene je kao busfana nemalo iznenadila činjenica da su ga prekrižili, ali s obzirom na ono s čim raspolažu, odluka mi je poslovno sasvim logična. No, kao što rekoh, poprilično sam siguran da će njega već netko obnoviti i da će opet voziti.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

zagorec

Citat: zagorec  u Svibanj 02, 2012, 13:30:47
presečki bi trebao ići sa 10 autobusa u stacionar u dubrovnik pa vidjet ćemo

potvrđeno presečki otišao sa 10 autobusa u dubrovnik
gbr:10-194,10-195,10-196,10-197,10-198,10-200,10-201,10-202,i mislim da novi marci poli imaju gbr 10-216 i 10-217 te su također otišli u stacionar

Tomek

Jesu još uvijek plave boje i jel to onda sigurno da su 2 nova Marcopola?

zagorec

Da 2 su i jos uvijek plavi

Eurobus av120

10-201 viđen danas u Zagrebu, znači da još nisu otišli svi u Dubrovnik, no ovaj ima na sebi naljepnice "Atlas", tako da će vjerojatno skoro i on krenuti put juga...

zagorec

10-201 je upravo stigao na registraciju u krapinu te bi sutra opet put dubrovnika.inače mislim da je dovezao grupu u zagreb.

Tomek

Citat: zagorec  u Ožujak 01, 2012, 09:52:46
novost u prsčkovom voznom parku isuzu turquise ex presečki ex mga metković vjerojatno će dobit gbr 10-216 ali je trenutno na lakiranju i limariji

Šta se dogodilo s ovim busem, koji gbr i registracije?

zagorec

neznam nisam ga  odavno vidio,samo kad je izašao s lakiranja bez tabklica.

fahrer

novi sam član ovdje,pa malo gledam po forumima,jel znate mozda kakvo je stanje u presečki firmi,odnosno kako stoji ta firma u vezi zaposlenja..?

fakincic

Danas je nakon dugo vremena Platinum Neoplan vozio linije Zagreb - Pregrada - Zagreb.

Inače, staro je pravilo da domaća ekipa, po kojoj u tjednu možeš i sat narihtati, odmara vikendom i praznikom.