Presečki - rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:43:28

zagorec

Tomek

Zašto sve više Presečki autobusa nema shemu na boku nego su bijeli?

Nalc

Pozdrav ljudovi  :) Evo, javil mi prijatelj, 18 komada oslikanih buseva kod Beline. U jednoj noći! Kapa do poda, posla je s tim ko u prići, znam iz iskustva jer sam radil kod Belinine konkurencije!! Shema je ista kolko vidim, nažalost samo je jedna slika za sad na Face-u na kojoj su 4 Marcopola. Moram mu reći da mi pošalje još slika ak ima.

zagorec

Nalc

Drugih slika nema. Obečal je da bude nabavil. Al je informacija nova, ovaj tjedan je to bilo, samo još ne znam koji dan.

Westin

Presečki vozi za Konzum dva dana ova ( subota i nedjelja ) besplatan prijevoz . Neznam da li je na svim linijama .

fakincic

Sinoć u 22 u Kostelskom iznad Pregrade prehitil se autobus. Pretpostavljam da je to jedan od tri busa koji prema Pregradi voze radnike iz Vetropack Straže. Prejako je padao snijeg sinoć da bih išao fotkati.
Dobro da nije gore prošlo.

http://www.jutarnji.hr/autobus-sletio-s-ceste--vjerojatno-nema-teze-ozlijedenih/1085133/

KRAPINA/PREGRADA - Devet je osoba ozlijeđeno od čega jedna teže u prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila u mjestu Kostelsko kod Pregrade, kada je autobus sletio s ceste te se prevrnuo na bok, doznaje se u krapinsko-zagorskoj policiji.
Dvije su osobe zadržane na liječenju u Općoj bolnici u Zaboku dok ih je sedam nakon obrade otpušteno kućama.
Jedna je žena zadobila teže tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, a u bolnici je zadržan i muškarac s lakšim tjelesnim ozljedama, ali i mogučnošću prekvalifikacije težine ozljeda, potvrđeno je s odjela Hitne pomoći zabočke bolnice.
Nesreća se dogodila sinoć oko 22 sata, kada je autobus, zbog neprilagođene vožnje uvjetima i stanju na cesti, skliznuo s ceste.
Protiv vozača autobusa tvrtke Presečki bus podnijet će se kaznena prijava, doznaje se u policiji.
U trenutku nesreće u autobusu se nalazilo 12 putnika.

tramvajac 92

Čini mi se da je Ambasador zamjenio Bovu na liniji Savski m. - West Gate.. Onda je nešto moralo zamjeniti Ambasadora na Črnomerec - West Gate.. Možda ta ista Bova?

volvobus

krfrgo

Bok ljudi, imam jedno pitanje, nadam se da će mi netko znati odgocoriti. Pročitao sam da je Presečki uveo novu liniju Krapina - Zagreb, interesira me kolika je cijena povratne karte, našao sam da je jedan smjer 32 kn, i na kojim sve stajalištima staje autobus u Zagrebu!!!??? Hvala unaprijed

volvobus

povratne karte nema staje u podsusedu černomercu na autobusnom kolodvoru

fakincic

kaj ne ide ta linija preko Zapadnoga?

volvobus

ide ka Zagrebu i stane na zapadnom isto tako staje u Črnomercu sa vanjske strane