Fotografije iz ZET-ove prošlosti

Autor Portos, Prosinac 02, 2007, 08:48:07

smogovci.bbb2

Citat: t4  u Lipanj 30, 2017, 13:48:52
Baš se sjećam ovakvog SG 220, znao je vozit s glavnog kolodvora na 220 ili 219 (dok su bile u APP), imao je tak žutu harmoniku sa narančastim obrubima... bilo mi je fora vidjeti tako dvobojnu harmoniku.
To je bio g. br. 267 (a i 278 ali sa trojim vratima). Gotovo su uvijek bili na 219
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

545

Takvi su bili i 271,277,279,286 (sa troja vrata) i 293,294. Toliko se sjećam unazad 29 godina.

Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk

MAN truck bus

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

CONECTO430

88 na 281 dok je išao do Žitnjaka

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk

Idem samo jednu stanicu :D

CONECTO430

773 na 222
691 na 33

Dreamwalker

Samo da pitam u vezi zadnjeg posta, što je to tako neponovljivo više u tim slikama? Jasno mi je za 88-icu da je prodan u Poljsku pa je to slika iz prošlosti, ali ove dvije slike se mogu u teoriji već sutra napraviti i to u puno boljoj kvaliteti. Znam da su promijenili garažu, ali tek su se razradili i daleko su od rashoda, a ako se punionica u Dubravi napravi, opet mogu doć u Dubravu. Može se dogoditi i da APP preuzme linije 222 i 33, a može se dogoditi i neka posudba iz APP-a u APD.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

CONECTO430

222 je 100% neponovljiv jer je na okretištu kod Dioki-a, a sad hoće li se vratiti ili ne to je veliko pitanje. Ako smeta brišite ja sam našao te fotke u galeriji.

tamlover

Gluposti. Baciš pogled na temu i jednostavno shvatiš kakve slike spadaju ovamo. Ostale čuvaš pa ih objavi za dvajst godina.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

CONECTO430

Obrišite slobodno onda

Ivan

Ne znam, meni su u redu slike iz bliže prošlosti...

ManNLNG

EUROBUS AV120

tramvajac 92

Meni je fora vidjeti slike s noćnih linija. Mislim da ih imamo manje od 10 sve skupa.

STIB

Ne sjećam se da smo imali ovu sliku:

Kakav je to autobus na slici?
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

akzg22

Po svjetlima bi to trebala biti Alfa Romeo 1000 AU,karoserist: Goša, Smederevska Palanka. Zanimljivo je da je u Italiji taj autobus prodavan kao Alfa Romeo 910 koja je prometovala Rimom i još nekim gradovima i koja imala slabiji motor od Gošine Alfa Romeo 1000 AU na slici ali dizajn je od firme Aerfer, Napulj.

Ivan

A koja je lokacija na slici? Moram priznati da jednostavno ne prepoznajem. :-[