Presečki - slike

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:47:19

miky

2 x Barby i Euroliner jučer pošli iz Dubrovnika za Krapinu, istekao ugovor sa Kompas-om.

mansg313

mansg313

Danas je bilo zanimljivo na AK ZG naime volvo B10B gb 30-28 je dosao na parking AK ZG i kad je sofer povukao ručnu kočnicu busu je pukao zadnji lijevi jastuk te su se mehaničari gnjavili dobra 3 i pol sata sa busom kojem je godina proizvodnje 2001 ako se ne varam

Servisna kola presečki grupe

A zanimljivo je i to što je ipravo je taj B10B trebao voziti "ZABU" na črnomercu pa su poslali ovu iza dubravu 1427 slike su u njegovoj temi

mansg313

Evo jos jedna slicica bove

erobuss

Ovo je off topic, ali VDL-u treba dati Nobelovu nagradu za promašaj u dizajnu.
Vidite kako linija linu prati, sve se jedna od drugu odbijaju.  ;D Joj, pa naš je Eurobus 40 godina ispred njih, a Neoplan stoljećima.

zlikowszky

Sreo sam ga i ja danas u Trgovišću. Uglavnom, šofer je neki mladac koji vjerojatno i svoj auto po danu vozi s maglenkama kao što to mnogi rade jer misle da im auto bolje onda izgleda. Kajgod!
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

mansg313

EVO JEDAN B12 SA 4 RADKAPE

ivog

ivog

manoplan

Citat: mansg313  u Listopad 21, 2008, 19:12:12
Citat: manoplan  u Listopad 21, 2008, 15:37:25
http://i287.photobucket.com/albums/ll136/manoplan00/200810210002.jpg
Meni je osobno bila lijepša onako sam bijela sa shemom ovo žuto stvarno poružnjuje bus :-\

Prijevoznici i ne mogu birat kakve će boje biti autobus.Ta pravila diktira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa koje svojim ''pravilnicima'' i zakonima diktira oznake (izgled) autobusa za prijevoz djece.
Ti pravilnici su jako labilni i nedorečeni i mijenjaju se iz godine u godinu (ili postoje naznake da će biti izmjenjeni),što prijevoznicima stvara nepotrebne troškove.

erobuss

Bova Magiq sa motivima Krapine viđena na autocesti Zagreb - Karlovac u petak. Nedavno je netko rekao da su joj izgorile instalacije, pa izgleda da je vraćena u život  8)

mansg313

mansg313

Ovo je unutrašnjost onog VDL-a koji ima crvenu crtu po cijelom busu

mansg313

mansg313

Ova bova je jako lijepa baš su pogodili shemu svaka čast ;D