Presečki - slike

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:47:19

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mate

mate

buSHunter795

buSHunter795

buSHunter795

Isuzu 10-141:

otvoren bunker  ;D

i zatvoren  ;D

buSHunter795

Evo ga od iza:

i VDL Bova 10-172

buSHunter795

Citat: Tomek  u Rujan 22, 2009, 17:05:28
U subotu u Zagrebu viđen još jedan novitet. Berkhof Axial 10-176 ZG-7954-DC.
Viđen je u prolazu pa nisam uspio dobro pogledati bočna stakla, ali 10-177 je za razliku od prijašnjih Berkofa, to je Axial 50 (kraći)

Ma izvoli sam odredi da li je 50 ili 70   ;D

obelix

onaj čudni sanos za koji ste se pitali šta je to ,sada je preuredjen u teretno vozilo za stanovanje i prijevoz trkačeg automobila .

novi vlasnik je moj prijatelj ,  gospodin Brozović , zagrebački taxista , vozač automobilskih utrka i  vlasnik auto kluba NOSTALGIJA BELSON .
(belson se zvao njegov pas koji je živio 14 godina i uginuo , tako je njegov klub dobio ime )

dotični sanos temeljito preuredjen stoji parkiran na zapadnoj strani velesajma gdje se može detaljnije pogledati .

Eurobus av120

da istina, prije 2 vikenda je na sljemenu bilo natjecanje u brdskim utrkama, pa sam na parkingu vidio taj bus, ali nije bilo aparata da uslikam, tko bi se nadao tako nečemu  ;D

mansg313

Neoplan N 116H g.b 10-88 iz 1993...

Tomek

Ovih dana viđena par puta Bova Lexio gbr10-171 oblijepljena sa nekom reklamom te je sada crvene boje u potpunosti. Izgleda puno atraktivnije nego u Presečkovom bojanju.

Eurobus av120

reklama je za veliki trgovački centar WestGate kod Zaprešića, koji se otvara 12.11.  ;) zasad je samo taj jedan autobus oblijepljen reklamom, ali po pričama vozača još će nekoliko buseva biti "preuređeno" u tu svrhu...

Tomek

Tomek

Stara dama i dalje vozi redovito, 1988. je godište, bila je u ex PP Zadru i sada već godinama vozi u Presečkom

I jedan Steyr