Autoherc, Grude

Autor autobusi.org, Prosinac 02, 2007, 09:31:42

steyr1985

Neznam  informacija od jednog njihovog vozača valjda su troosovinci sa 70-ak sjedišta, čim ih vidim javim.

steyr1985

Evo jutros viđen novonabavljeni Neoplan Euroliner troosovinac sa 74 sjedišta,   02 raspoređena u poslovnici Grude a 01 u poslovnici Čapljina na prijevozu školske djece.

martina03

cula sam od nekih osoba da ce autoherc opet vozit za njemacku jeli zna iko nesto o tome??? ???

Tlimfocit

Citat: martina03  u Siječanj 22, 2010, 00:38:55
cula sam od nekih osoba da ce autoherc opet vozit za njemacku jeli zna iko nesto o tome??? ???

otkad ne voze za njemačku?

trucker

od ljetos,mislim 8. ili možda 9. mjesec

doBUS

Dali Autoherc ima registovanu firmu u HR ???

steyr1985

martina03

zu vise za njemacku od 8 mjeseca. zadnja tura njim je bila za dortmund  :(

busfan

Zasto, nije bilo putnika? AP Mostar jos vozi, samo ne znam da li svim danima kao i kad je zajedno sa Autohercom

trucker

Citat:Zasto, nije bilo putnika? AP Mostar jos vozi, samo ne znam da li svim danima kao i kad je zajedno sa Autohercom

Paaa...u principu on ti radi ovako:uzme što mu donosi zaradu a ono što ne donosi,on ugasi....
Npr.kad je u ovoj nazovi privatizaciji kupio "Autotransport Ljubuški" (za one mlađe koji ne znaju,Autotransport je otvorio liniju za Zagreb davnih 80-ih),s tih linija je postupno izbacio vozače Autotransporta (s nekima je i danas na sudu zbog toga)a doveo neke svoje stručnjake...Sve ostale linije koje je imao Autotransport  a njemu nisu odgovarale je ukinuo,ostavio je samo onu prema Zagrebu (zlatnu koku).I ti autobusi koji voze za Zagreb nose napis Autoherca...moš mislit.Isti scenarij se sada dešava s AP Mostar....Zapravo čovjek kupuje linije...pa šta je tu čudno.To je politika firme...

The_Dubster

Citat: kriticar  u Srpanj 26, 2008, 22:42:49
Njihov travego danas u Zagrebu
http://i163.photobucket.com/albums/t297/kriticar/PIC_0319-1.jpg

ovaj travego bio u subotu u sarajevu pored olimpijskog bazena, vjerovatno dovukao djecu sa tih prostora pošto je bilo neko takmičenje u plivanju. bus sam vidio u prolazu i nisam imao priliku da ga slikam, ali je izgledao pravo dobro :)

steyr1985

Evo njihov novi Euroliner
njegova reg. oznaka
i jedan steyer sa novom shemom bojanja

Tlimfocit

konačno slike!!!
bravo!
super izgleda euroliner

Tomek

Večeras iz Zagreba krenuli:

Sivi Coach Supreme BiH tablica

Lion's Coach L DU tablica