Autoherc, Grude

Autor autobusi.org, Prosinac 02, 2007, 09:31:42

anonimna

Citat: malukecp  u Lipanj 30, 2010, 10:07:04
Jucer sam vidio 7-10 autohercovih autobusa koji su isli prema dubrovniku (voze za agenciju CARTELLA)

Nisi nikako mogao vidjeti 7-10 autohercovih autobusa. Bilo ih je 6 za agenciju Cartella i nisu svi bili autoherc.  good_boy

mate

Danas u Sl.Brodu kod ŠD Vijuš, dovezao kosarkase Zrinjskog iz Mostara na trening

erobuss

Lion's Coach Supreme L, MAN Fortuna Mega i Lion's Coach Supreme danas na vanlinijskoj u Vukovaru.

ist

Jučer sam u Vrgorcu vidio dva Autohercova busa koja održavaju lokalne linije Vrgorac-Veljaci, Vrgorac-Prolog. Oba s BiH registracijama. Kako je to moguće

steyr1985

Veljaci i prolog su mijesta koje se nalaze u Hercegovini tako da je to ok.

elvis

Kad vec pricamo o Steyrima,cesto vidjam jedan Autohercov koji prolazi kroz Konjic prema Sarajevu i Mostar,koga taj prevozi ???

ist

Citat: steyr1985  u Studeni 19, 2010, 21:53:50
Veljaci i prolog su mijesta koje se nalaze u Hercegovini tako da je to ok.

Za Veljake ne znam, ali postoji i Prolog u vrgoračkom kraju. Ali, vjerujem ti  ;)

erobuss

Citat: ist  u Studeni 24, 2010, 01:44:01
postoji i Prolog u vrgoračkom kraju. Ali, vjerujem ti  ;)

Kod Vrgorca postoji Podprolog, a Prolog je s Hercegovačke strane  ;)

steyr1985

Citat: erobuss  u Studeni 24, 2010, 13:29:05
Citat: ist  u Studeni 24, 2010, 01:44:01
postoji i Prolog u vrgoračkom kraju. Ali, vjerujem ti  ;)

Kod Vrgorca postoji Podprolog, a Prolog je s Hercegovačke strane  ;)
Ist je u pravu.  Postoji  Prolog kod Vrgorca  kao i Podprolog samo što su ta sela podjeljena granicom pa ih imate i u Dalmaciji i u Hercegovini.  

malukecp

trucker

Izgleda da je Autoherc ponovo otvorio liniju Mostar-Osijek.. Ima li tko info?

erobuss

Citat: trucker  u Siječanj 19, 2011, 14:26:07

Ja sam ih početkom ljeta i sredinom 11. mjeseca sretao u Bosni na toj liniji. Prvi put čujem da nisu vozili ::|

trucker

nisi,ukinuta je u ljeto 2009. a uvedena je početkom iste.znači radila samo oko pola godine...

mate

Citat: trucker  u Siječanj 19, 2011, 14:26:07

Tocna ti je informacija, isto ti je sve kao i prije (vrijeme dolaska i polaska u Os i Mostar), ali zasada voze samo Autoherc i Autoprevoz Mostar ;)

anonimna

Da, linija za Osijek je ponovo otvorena.