Autoherc – fotografije

Autor autobusi.org, Prosinac 02, 2007, 09:31:42

Tlimfocit

Citat: martina03  u Svibanj 20, 2009, 14:17:18
daj molim vas ako imate slike od autoherca da ji stavite tu  :)

ako misliš na autoherc kao na buseve prijevozničke kompanije autoherc onda samo moraš pritisnit te male brojeve 1,2, 3, 4, 5 ili pak 6 pri vrhu stranice i gle čuda slike se pojave....

martina03

znam to i bez tebe ali ja sam mislila ako ima netko nove slike da metne tu...

Tomek

erobuss

Jedan photo session za Tinu i Martinu  8)

CroHerc

Svaki dan , već poznato okretanje autobusa na cesti u Međugorju .  ;)

erobuss

Na autobusu iz predhodnog posta su tablice koje pripadaju Lion's Coachu!!!

mate

evo Setre DU-596-DL jucer pri dolasku u Osijek...kako je tomo naveo dosla je tocno u 17.20...pa eto zbog tog sam je i uspio uhvatiti...posto sam ja u 17.30 vec bio krenuo za Sl.Brod... ;)

CroHerc

Jedan   graf stift  647-J-958

tomo

Man 271-J-224 danas na liniji Mostar-Osijek.... rekao bih da je malo osvježen odnosno obojan ali ista je shema...

ahmoo

Danas u Zepcu, na liniji MOSTAR-OSIJEK

:D :) :D ;)

CroHerc

Neoplana na polasku za ZG.

CroHerc

MAN u Međugorju. ;)

CroHerc

Man n polasku za ZG u Međugorju.

mate

Danas na liniji Mostar - Osijek

moram napomenut da se Autoherc striktno drzi voznog reda, evo danas je ovaj MAN dosao u Osijek u 17:15, iako mu je dolazak predviden u 17:20...svaka cast na preciznosti i tocnosti :)

erobuss

Isprika tvrtki Autoherc zbog stvorenih neugodnosti vezanih za nepostojeći problem oko zamjene tablica
Prozvao sam ljude, ali je očigledno Crohercova fotka nakon rezanja i povećanja odavala dojam da se radi o broju 5 na kraju tablica, a u biti radi se o 6.

http://www.autobusi.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=283.0;attach=3801;image

Također, kolega Seso izvjestio nas je u svom postu 29. kolovoza 2008 u 13:34:46 da je MAN 506-J-646 prodan, pa sam bio uvjeren da jest (na osnovu toga sam zaključio da nije moguće da se radi o broju 6, nego 5 kad je već bus prodan), ali ta informacija nije bila točna jer je bus u voznom parku. Matina današnja fotka to sve demantira.

Evo i dokaz da ne izmišljam (kolega je naknadno izbrisao post, ali sam ga tada quotao pa je izvorni tekst ostao)
Citat: erobuss  u Kolovoz 29, 2008, 13:38:04
Citat: seso  u Kolovoz 29, 2008, 13:34:46
ovaj man je prodan nedavno....

Ukoliko je nedavno prije 4 dana, možda i jest prodan  ;)

Ljudi, uistinu mrzim kad lupam ko Maks po diviziji, ali sve na osnovu tuđih izjava koje nemaju veze sa mozgom!

Još jedanput duboko se ispričavam Autohercu zbog brzopletih i krivih izjava koje sam iznio na osnovu nečega što sam vidio, a to nije bilo istinito. Mislim da nisam jedini koji se treba javno ispričati.

EROBUSS