Salinea, Orašje

Autor erobuss, Prosinac 02, 2007, 09:43:44

erobuss

AV dobio natpis: globtour salinea

Očito da će svi autobusi nositi taj naziv, jer je vjerojatno urađena sudska preregistracija firme.  8)

ist

Zar je AV još "na nogama"  :o

erobuss

Tomek

Osim Livno Bus-ovog i ATP Šibenikovog(jednog) svi ostali Eurobusi AV120 još uvijek voze. Proizvedena su od 3. mjeseca 1993. 62 komada i 60 ih je još u prometu.

ist

Zna li itko je li Salinein vozni park i dalje čitav aktivan, te koliko im je Globtour poslao siderala

erobuss

Citat: ist  u Lipanj 16, 2010, 20:42:23
Zna li itko je li Salinein vozni park i dalje čitav aktivan, te koliko im je Globtour poslao siderala

Nema nitko skrivenih informacija. Što znamo to i napišemo  8-8

ist

Dobro, dobro, smiri se  good_boy

elvis

Citat: mate  u Veljača 24, 2010, 19:18:34
Danas na liniji Pula - Tuzla  AV120

http://i285.photobucket.com/albums/ll78/mate88/Av120salinea-1.jpg

Nazalost bus izgleda kriminalno, i u totalno je losem stanju, od limarije, pa do motora koji jako lose zvuci...Imam neki dojam da Salinei da se da novi Starliner oni bi ga za par mjeseci unistili i sje*ali >:(

Dobio je opet original masku i fino ofarban

Uslikan je u Konjicu maloprije,isao je u Sarajevo i odmah se vratio prema jugu

Tlimfocit

Neznam jesam li napisao prije na forumu, ali ovaj AV120 je sređivan u garaži Globtoura. Došla su 2 majstora iz tvornice Volvo da motor urede, a osim motora koliko čujem sređena su i sjedala i kompletna unutrašnjost, a kao što se vidi i vanjština. Ovako na slici mi izgleda odlično.

elvis

Treba jos da mu poprave ravnotezu i bit ce odlican autobus,kao sto vidis desna strana je malo propala,takav je prosao i prema Sarajevu,ali to se da brzo srediti ;)

Tlimfocit

Citat: elvis  u Lipanj 27, 2010, 21:22:11
Treba jos da mu poprave ravnotezu i bit ce odlican autobus,kao sto vidis desna strana je malo propala,takav je prosao i prema Sarajevu,ali to se da brzo srediti ;)

Da da svakako. Ali mislim da je to mana većine AV120. Danas sam se vozia u AP Varaždinovu i istu se dosta naginje u zavoju.

Vijest iz garaže: MAN od Salinee na sređivanju. Mijenjaju se djelovi i ponovo se lakira.

elvis

Ovaj je nagnut na desnu stranu non-stop,a tog MAN-a bi im najpametnije bilo politi benzinom i zapaliti

busfan

Sinoc oko 22.00 u Brckom spratna Iramos Mota(noviji model), sigurno linija za Sloveniju. Jel sad i ona presla u Salineu ili vise nema neke podjele?

Tlimfocit

Citat: busfan  u Lipanj 28, 2010, 09:11:38
Sinoc oko 22.00 u Brckom spratna Iramos Mota(noviji model), sigurno linija za Sloveniju. Jel sad i ona presla u Salineu ili vise nema neke podjele?

Mislim da nema podjele više i ne vjerujem da bi je tek tako lako dali jer taj bus vozi za Skandinaviju.  Jesi vidia jeli bilo putnika?

busfan

Citat: Tlimfocit  u Lipanj 28, 2010, 15:17:23
Citat: busfan  u Lipanj 28, 2010, 09:11:38

Mislim da nema podjele više i ne vjerujem da bi je tek tako lako dali jer taj bus vozi za Skandinaviju.  Jesi vidia jeli bilo putnika?

Bilo je po mojoj procjeni 20 do 30 putnika prije nego sto su skrenuli u Brcko na stanicu, znaci bio je ispunjen gornji dio mozda 20-30 % i dole nisam vidio