Salinea, Orašje

Autor erobuss, Prosinac 02, 2007, 09:43:44

damir050

Ovaj  vrsi zabirni transport iz gradova iz kojih ima po  1 putnik , tako da ne ide citav Autobus ovaj ode pokupi putnike i do  velikog  Autobusa

doBUS

Citat: damir050  u Veljača 23, 2010, 22:16:18
Ovaj  vrsi zabirni transport iz gradova iz kojih ima po  1 putnik , tako da ne ide citav Autobus ovaj ode pokupi putnike i do  velikog  Autobusa

U Doboj dodje prazan svako vece u 18.25 i prema Tuzni nastavi prazan :)

mate

Danas na liniji Pula - Tuzla  AV120

Nazalost bus izgleda kriminalno, i u totalno je losem stanju, od limarije, pa do motora koji jako lose zvuci...Imam neki dojam da Salinei da se da novi Starliner oni bi ga za par mjeseci unistili i sje*ali >:(

The_Dubster

suti ne prizivaj... razočarao sam se od onda kad sam postao onog mana, pa preko onog kombibusa do sada ovoga, padaju mi u očima....

Tlimfocit

jeli ovo izolir traka na retrovizoru?

tomo

Citat: Tlimfocit  u Veljača 24, 2010, 21:27:23
meni se čini da je....  malo da pridrži, uskoro će vozači držati retrovizore u rukama i prema potrebi izbaciti ruku kroz prozor da procjene situacije u prometu...  ;D

The_Dubster

Citat: Tlimfocit  u Veljača 24, 2010, 21:27:23

a jel onaj drugi ugruhan ili mu je onakva konstrukcija ???

mate

Je kolege radi se o izolir traci, bas smo prometnik CBa (ovaj sto je u busu s vozacem) malo komentirali opce stanje busa, pa sam ja rekao da se ne bi cudio da retrovizor negdje otpadne na autoputu, inace ova strana puno bolje izgleda, nego druga, limarija je na drugoj strani uzasna, i najgore od svega vrata se zatvaraju nakon sto ih vozac malo povuci unutra...uglavnom koma ziva :( Steta samo sto jedan AV120 mora propadat na ovakav otuzan nacin

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

mate

Citat: Bari  u Veljača 25, 2010, 22:51:18
Rijeka, 21.02.2010

http://i45.tinypic.com/2cpbz9u.jpg

Ovaj Sideral je i danas vozio Pula - Tuzla, eto malo je u boljem stanju no AV120, ali nece ni on dugo valjat, samo obratite pozornost na ovu rupu kod bunkera, unutra je neka plasticna boca koja stoji cijelo vrijeme, samo ne znam zasto sluzi, a i limarija je u sve losijem stanju, tko ga je vidio uzivo zna o cem pricam

Bari

Citat: mate  u Veljača 25, 2010, 23:16:22
Citat: Bari  u Veljača 25, 2010, 22:51:18
Rijeka, 21.02.2010

http://i45.tinypic.com/2cpbz9u.jpg

Ovaj Sideral je i danas vozio Pula - Tuzla, eto malo je u boljem stanju no AV120, ali nece ni on dugo valjat, samo obratite pozornost na ovu rupu kod bunkera, unutra je neka plasticna boca koja stoji cijelo vrijeme, samo ne znam zasto sluzi, a i limarija je u sve losijem stanju, tko ga je vidio uzivo zna o cem pricam

Potpis, sve što si napisao stoji
KREPAT MA NE MOLAT !

The_Dubster

već standardni na liniji mostar-tuzla

mate

Man lion's coach

Pa imaju li ovi autmehanicare....Meni se cini da nemaju, a ako imaju ocito nista neznaju ili nista nerade...

Berlingo

Ovaj kad me prestizao nije bi se bas cinio u dobrom stanju. I kao da visi malo na ljevu stranu. A pogledajte reklamu na zadnjem staklu.