Salinea, Orašje

Autor erobuss, Prosinac 02, 2007, 09:43:44

Tlimfocit

Čini se sasvim ok popunjen. Sigurno se još usput napunio.

busfan

Citat: Tlimfocit  u Lipanj 28, 2010, 18:14:57

Jeste solidno, to je cini mi se svakodnevna linija, vjerovatno subotom ima i vise putnika, ali ne bi bilo lose ako mogu da uvedu ranije polazak nedeljom.

Tlimfocit

Citat: busfan  u Lipanj 28, 2010, 19:00:49

Jeste solidno, to je cini mi se svakodnevna linija, vjerovatno subotom ima i vise putnika, ali ne bi bilo lose ako mogu da uvedu ranije polazak nedeljom.

Objasni zašto ranije pa možda i bude. :)

busfan

Citat: Tlimfocit  u Lipanj 28, 2010, 19:40:39
Citat: busfan  u Lipanj 28, 2010, 19:00:49

Objasni zašto ranije pa možda i bude. :)

Znas kako, ljudima koji rade u Sloveniji je kasno u 22h iz Brckog, jer su tamo mozda oko 4 ujutru. Prije bio odgovarao polazak negdje oko 12-13h iz Brckog ili mozda i kasnije, da ne bude bas rano iz Sarajeva, ali da stignu u Slo ne kasnije od 21-22h

Tlimfocit

Da vjerojatno ima smisla to što kažeš. To si čuo od ljudi?

busfan

Citat: Tlimfocit  u Lipanj 28, 2010, 23:15:27
Da vjerojatno ima smisla to što kažeš. To si čuo od ljudi?

Nisam cuo, ali dosta sam putovao na takvim linijama i uglavnom to tako funkcionise  ;)  Jer pazi, mislim da ipak najvise ljudi iz BiH putuje u Slo da bi tamo radili, a dolaze preko vikenda. Znaci najbolji polazak bi bio petkom poslepodne iz Slo, a Nedeljom popodne iz BiH, da bi ljudi stigli u ponedelja ujutru na posao

Tlimfocit

Ma potpuno si u pravu. Možda je onaj tko je namiještao vrijeme polaska mislio da će ljudi spavati u autobusu. :)

busfan

Citat: Tlimfocit  u Lipanj 28, 2010, 23:22:06
Ma potpuno si u pravu. Možda je onaj tko je namiještao vrijeme polaska mislio da će ljudi spavati u autobusu. :)
Vjerovatno je to, vrijeme je inace OK za druge dane, samo da nedeljom malo ranije pomjere ;) Dugo ih nisam vidio na toj liniji, pa ne znam kako je drugim danima sa putnicima

erobuss

Temsa oko 6:20 viđena na ulazu u Mostar iz smjera Čitluka ::| Bila na servisu pa uskočila ili?

elvis

Cini mi se da je Temsa sinoc radila liniju Tuzla-Čapljina

Sonja

erobuss

Jutros (petak) lažni Starliner u 6:20 u Mostaru iz smjera Čitluka... Ima li slučajno povratna za Tuzlu tako rano, a da ide preko Čitluka?

mate

A Temsa je jucer ujutro (2.7.) vozila Zagreb - Tuzla, ako ju vec ne misle rashodovat, mogli bi ju barem malo sredit jer izgleda ocajno

ist

AV danas u Splitu, parkiran pored autobusnog kolodvora bez table s oznakom linije

Tlimfocit

A evo i slike od jutros. Autobus izgleda OK: stavili su mu ratkape od Siderala kao i sjedala od Siderala, jedino bi trebalo malo "uštimati" prednja vrata i bus bi jako lijepo izgledao.