Čazmatrans – novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:50:47

neoplancityliner

NOVOST!!

Čazmatrans nova kupuje kamion i cisternu kako bi sami mogli prevoziti gorivo za svoje autobuse :)

Marek

Cityliner gbr.536 dobio  nove tablice : BJ-164-FG

Inače,liniju za Bjelovar/Đurđevac sa polaskom u 13:30 sa AKZ-a preuzeli su Daruvarci,koji su ukinuli liniju sa AKZ u 13:00 na kojoj je bilo putnika  >hammer<

zizi

Citat: Marek  u Srpanj 10, 2012, 22:40:41
353 pukla guma

http://www.24sata.hr/reporteri/busu-puknula-guma-putnici-pomogli-vozacu-zamijeniti-je-273419

ovaj člank je katatrofa . vozio sam se u puno autobusa i znala je na nekima puknuti guma , a da bi sliko nije mi palo napamet.
ovaj 24 sata mi se toliko smučio da ga više neču ni čitati .  očito nam je svima dobro u hrvatskoj pa nemaju o čemu pisati .
interesantno je kako im  je čazmatrans uvijek na tapeti. pogotovo kad su objavili laž da su iz čazmatransovog autobusa ispale dvije cure  kod pleternice u rubrici sve čazmatransove nesreče svi znamo koji je to prijevoznik bio. nikad se nisu ni ispričali u svojim novinama čazmatransu. a koliko vjerojatno tako i drugih članaka ima koje mi i neznamo. 24 sata objavljuje totalne gluposti i laži samo da bi se dobro prodali a nadam se da im to neče uspjeti pa i da propadnu iskrno mi nebi bilo nimalo žao.

vedran 811

Jadan je onaj tko je napisao ovaj članak a još jadnija ta čitateljica koja je bila u busu, jer da ima imalo mozga znala bi da je puknuće gume nepredvidiva stvar koja se može desiti svakome osim njoj i njima sličnima koji radni vijek provedu u nekoj kancelariji , na državnim jaslama vječno kenjajući po svima bez razloga. A s komentarom u vezi 24 sata sam potpuno suglasan, dobar je samo za ruke obrisat kad ti pukne guma i guzicu kad dobiješ proljev od ovakvih novinarskih bisera...

tomekk

Kupljen novi Otokar Vectio.Bit će u PJ Bjelovar  :)
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Paško

A kakva verzija? Vidim na njihovoj stranici da ima tri modela; gradski, prigradski i turistički. To je najvjerojatnije prvi Otokar u HR (Auto Hrvatska je nedavno postao njihov zastupnik).
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

tomekk

Turistička.Otokar Vectio T, 39 sjedala, MAN motor, ZF 6 brzinski ručni mjenjač, full oprema.Kaže tehnički direktor da je to mini Setra  :P
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

zagorec

Može li mi neko reći koja se sva vozila nalaze u PJ Virovitica?

Marek

Gbr. 163,164,167,176,202,295,434,473,500,574

Nisam siguran za 165,166,169,170,171,172,173,174,177,178,179,180 ... to bi ti možda mate mogao pomoći

zagorec

neoplancityliner

sutra u večernjim satima 4 autobusa odlaze na 14 dana u razgledavanje ljepota Španjolske i to:

Setra s 415 GT-HD - Bj-145-Ec
Setra s 417 GT-HD - Bj-385-Ei
Setra s 317 GT-HD - Kc-142-El
BMC Probus 850 TBX - BJ-807-ES
:)

Marek

Otokar danas na liniji Zagreb-Bjelovar sa polaskom u 10:30. Nažalost prekasno sam ga vidio  >hammer<  Dobio je naljepnice

neoplancityliner

većeras je  Setra S 317 UL-GT BJ-523-DT došlepana u radionu, izgleda da je motor otišao.
i novost u voznom parku nešto polovnih (2-3) setri S 315 UL-GT, bivši vlasnik Njemački BBS. :)