Čazmatrans – novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:50:47

igor 409

Iako mi ovo i danas izgleda čudno uvjeren sam da sam u petak u Novoselcu (kod Križa) vidio Dubravu u ZG transporti shemi s tablom Čazmatransa. S obzirom da nisam bio ni pijan ni napušen, pitam se da li je to moguće.

Grof

Moguće da je Rogar iz Kutine uletio u ispomoč  :-\

NP-549

igor 409

Mislim da je. Ne mogu biti siguran jer pojava ove Dubrave (još k tome u ZGT shemi) nakon što ih godinama nisam vidio uživo probudila je emocije tako da nisam stigao vidjeti tablicu ili sl.
Bilo mi je čudno da je Čazmatrans ostavio ovu shemu, a ispomoč mi nije pala na pamet.

drogar427

Je dečki,Rogarova Dubrava je. Tabla je ostala od ispomoći....
Roggy

TAM

Kakvi su ovo retrovizori na ovoj Dubravi? :o
Dani ponosa i slave!

STEFI- GRAF

COVIK

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Marek

Još dvije novosti: bijeli MAN, BJ-382-FN, ex. neka njemačka ili austrijska građevinska firma
Irisbus Crossway sa jednim srednjim vratima, DA-535-CZ.

volvobus

jučer viđen MAN- sivi(kakve je nekad imao Brioni Pula) ZG tablica 87... i ima mali natpis Čazmatrans Avenija Marina Držića 4 Zagreb.Znali neko nešto o tome nema u natpisu ,,Nova,,

tomekk

8782-EZ? Ex Tipa, Kupinec, prodavao se..Nema nova jer je to Čazmatrans putnička agencija tj. jedna od mnogih firmi u sastavu Čazmatransa.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

mate

Tj. odnedavno se na toj adresi vodi Čazmatrans Promet, te neki busevi imaju te naljepnice

Servis

Čudi me da ovo nije spomenuto da se prokomentira:

http://www.cazmatrans.hr/

Citat:6.12.2013.
Ugovori o pripajanju društava

Objavljuju se Ugovori o pripajanju društava:

1) Ugovor o pripajanju društava ČAZMATRANS PROMET d.o.o. Čazma i ČAZMATRANS PODRAVINA-PRIGORJE d.o.o. Križevci i ČAZMATRANS-KUTINA d.o.o. Kutina

2) Ugovor o pripajanju društava ČAZMATRANS DALMACIJA d.o.o. Benkovac i ČAZMATRANS-OTOK HVAR d.o.o. Stari Grad

Čitam ugovore i ne razumijem, negdje piše bez likvidacije, a onda piše da prestaju postojati. Može netko objasniti?

zlepur1

Logično je da prestaju postojati jer se udružuju u jednu firmu.Znači nema likvidacije nego samo prijenos imovine na ime preuzimatelja.S obzirom da je vlasnik svih poduzeća isti-Čazmatrans -Nova, logično je da se firme u istoj regiji pripajaju zbog ekonomičnosti poslovanja.
Konkretno da pojasnim: ČZT Dalmacija vlasnika ČZT nova i ČZT otok Hvar istog vlasnika udružuju svoju imovinu i nastavljaju poslovati pod jedinstvenim nazivom ČZT Dalmacija sa jedinstvenom upravom, što znači bez viška administracije, aod 01.02.2014. u tu grupaciju vjerovatno ulazi i ATP Šibenik tako da se sa velikom vjerovatnošću očekuje prebacivanje uprave regije Dalmacija u Šibenik.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.