Čazmatrans – novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:50:47

Berlingo

Cazmatrans ima svoj ugled i svoje ime koje je poznato sirom granica Hrvatske. Ja se ih sjecam iz ranih 70. kad me otac kao klinca vodio u rodni zavicaj. I opcenito ovdje raspravljati tko je najgori prijevoznik uopce nema smisla! Onda ovaj forum gubi smisao.
J..i ga, mozda bi ja volio da je netko drugi uletio u Zadar, ali necu zbog toga blatiti nekog drugog prijevoznika.

ero_1988

Citat: Berlingo  u Kolovoz 22, 2011, 00:12:23
Cazmatrans ima svoj ugled i svoje ime koje je poznato sirom granica Hrvatske. Ja se ih sjecam iz ranih 70. kad me otac kao klinca vodio u rodni zavicaj. I opcenito ovdje raspravljati tko je najgori prijevoznik uopce nema smisla! Onda ovaj forum gubi smisao.
J..i ga, mozda bi ja volio da je netko drugi uletio u Zadar, ali necu zbog toga blatiti nekog drugog prijevoznika.

Evo ti moj primjer,subota popodne 16h relacija Osijek-Bjelovar,dan prije provjerio na netu pise da vozi sve super.Uđem u bus vozac pocne pisat kartu da bi mu ovaj drugi rekel da danas nijedan ne vozi preko Bjelovara te mi jos ponudi "zanimljiv" prijedlog da mogu s njima do Zagreba pa onda u Bjelovar jer,eto,neki debil se odlucio da subotom s istoka nis ne vozi prek Bjelovara direktno.Suzdrzavo sam se da ih ne posaljem sve skupa u 3pm i njihovu socijalnu firmu.O njihovim cijenama karata ne treba raspravljat,bahate se cijenama a za uzvrat ne pruzaju bas nista osim polupismenih vozaca kaj neznaju sastavit 2 recenice.Vozio sam se dosta i s "manjim" prijevoznicima i pogodi sta-svi su povoljniji od cazmatransa te imaju bolji vozni park i moderne vozace kaj nisu seljacine.Da ne govorim o njihovim seoskim rutama kaj silaze s autoceste svako malo te voze po pripizdinama dok ostali prijevoznici u 99% slucajeva imaju direktne linije s najkracim putevima.Gade mi se doslovno gdje god da bili.

Berlingo

To si im trebao reci u busu da su seljacine, ane ovako preko foruma!

Marek

Zna li netko,kuda su odvezli rashodovane autobuse iz Križevaca?

Marek

DU-190-ED ,jučer bila na Zagreb-Bjelovar,što može značiti da iz Bjelovara produži u Čazmu na obljepljivanje.

gjuro

slazem se sa erom jer se i meni dogodilo na linij vir.virovitica a dosli smo do bjelovara,a dalje kako znas.to je bilo prije dosta godina stvarno nevirujen da se dpgadaju i dalje takve stvari.vozace ne treba optuzivati ili im sto govoriti nisu oni krivi za to sta im se kaze!!!!!

neoplancityliner

evo, provozao sam se u svim "novim" setrama koje smo  otkupili od Atlasa, i moram reći da sam blago rečeno razočaran... Autobusi su u jako jako lošem stanju što se tiće unutrašnjosti.. Od sjedala koja se tresu, galerije koja ispušta zvukove, pa čak i do dosta glasnog zvuka motora.. U te autobuse bi trebalo uložiti dosta novaca da bi dosegnuli stari sjaj...

Tomek

Stiglo desetak rabljenih noviteta u Čazmatrans, tako da otvorite oči i pripremite fotoaparate  ;)

COVIK

Citat: Tomek  u Siječanj 14, 2012, 11:12:41
Stiglo desetak rabljenih noviteta u Čazmatrans, tako da otvorite oči i pripremite fotoaparate  ;)

To im je Mate Faken proda one šta su već bili u Larusa,ulicka i našminka ih pa pravac Bjelovar ;D
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Marek

Citat: Tomek  u Siječanj 14, 2012, 11:12:41

Danas u Vrbovcu na kolodvoru viđen N 116 (H) sa bjelovarskim tablicama. Nije imao naljepnice. Vrlo vjerojatno je to jedan od noviteta. Bio sam u prolazu i nisam uspio slikati.

mate

elvis

Jesam li ja nesto propustio ili smo do sada uspjeli otkriti samo jednu prinovu (N 116H) ???

Tomek

Slikom da,ali imamo podatke o njih malo više pa evo ih prvi put i na forumu:

Neoplan Cityliner N116

BJ-153-FE -- ex MA-123-AA
BJ-158-FE -- ex MA-533-AC

Neoplan Cityliner N116H

BJ-154-FE -- ex MA-350-V
BJ-155-FE -- ex MA-710-BI - ex MA-155-AK
BJ-157-FE -- ex MA-356-AB

Neoplan Transliner N316SHD

BJ-156-FE -- ex MA-714-BI - ex MA-243-AG
BJ-159-FE -- ex MA-440-AH

neoplancityliner

253 - Neoplan Cityliner N 116 H ovo bi trebao biti BJ-242-AN, bar ja tako mislim...  :)

Tomek

Tako je, piše u voznom parku, šta si točno mislio oko njega?