Litvatrans, Banovići

Autor fifi, Listopad 21, 2008, 22:48:55

The_Dubster

Citat: ahmoo  u Prosinac 18, 2009, 18:58:10
Citat: The_Dubster  u Prosinac 18, 2009, 17:26:37
Citat: ahmoo  u Prosinac 18, 2009, 17:24:08
Citat: The_Dubster  u Prosinac 17, 2009, 19:32:57
danas sam vidio njihovog sivog ikarbusa u vogošći, na relaciji sarajevo-banovići... i ne znam kako se usude slati nešto onako za tu liniju  :-\
Dobro je pa je samo do Sarajeva :D Zna se to "baljutnit" i dalje :D

vela havle kako loš bus  :o
prvom prilikom kada odem u Banovice poslikat cu vam one njihove "herave" sanose :D Slabo da ima koji da se nije naherio na jednu stranu ;)

hahahaha tako je bilo u dubaravama koje voze za rmu breza (ima tema) pa dok ih nisu malo popravili :P

mb0404

Kolko oni pokrvaju linija na TK kantonu,jer kad sam bio u Banovicima prije mjesec i nesto dana vidio sam mali milion njihovih buseva sto u voznji sto parkirani,99% gradcki-prigradcki...

litvatrans

Citat: mb0404  u Ožujak 08, 2010, 01:40:19
Kolko oni pokrvaju linija na TK kantonu,jer kad sam bio u Banovicima prije mjesec i nesto dana vidio sam mali milion njihovih buseva sto u voznji sto parkirani,99% gradcki-prigradcki...
pa pokrivamo opstinu Banovici cjelu i opstinu Zivinice cijelu, imamo oko 70 polazaka za Tuzlu desetak polazaka za Lukavac i dvadesetak polazaka za Kalesiju odprilike to radimo sa 90 autobusa gradskih i prigradskih.

elvis

Ovi su bili na parkingu pored AS,bio je osim njih jos i MAN S2000 ali njegova slika mi nije uspjela

The_Dubster

Kolege danas pored Muzeja nisu te poslušali :P

Mercedesi su odlični!

i bila su i dva Steyra

Drugog nisam mogao slikat - s jedne strane djeca, s druge busevi, al je isti kao ovaj samo mu je natpis firme na bokovima zelene boje

The_Dubster

litvatrans

hvala na slikama the dubster a ovog stayera bus123 sto nisi slikao sa zelenim natpisom ja vozim...

The_Dubster

Citat: litvatrans  u Svibanj 29, 2010, 21:22:06
hvala na slikama the dubster a ovog stayera bus123 sto nisi slikao sa zelenim natpisom ja vozim...

nisam mogao od djece, a nisam imao baš puno vremena da čekam da se raziđe, al et mimoišli smo se u neznanju ;)

The_Dubster

Tomek

Moja prva fotka ovog prijevoznika nastala jučer u blizini Neuma

litvatrans

damir fido

Evo isti Steyr al stariji 6-7 mjeseci,odlicno se drzi.1981 godiste.

imaju i ovu legendu.Prije 2 dana u Tuzli:

evo jos neke novije

imaju oko 5 Neoplana 4021NF
[/URL
evo i 2 Mana,neki model SG cini mi se i N 4416[URL=http://img576.imageshack.us/i/dsc02393m.jpg/]

damir fido