Čazmatrans - slike

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:57:55

mate

Gbr.447

i zajedno s Gbr.307

na staklu od gbr.447 se vidi Cityliner gbr.477 koji odmara

Tomek

Danas je ovaj Starliner sa gornje slike gbr307 doveo putnike iz Slavonije do Zagreba gdje su presjeli na ovu S315HD i nastavili dalje za Njemačku

mate

Gbr.300

te zajednicka slika Gbr.317 i Gbr.189

5AR

Tomek

Večeras za Dubrovnik ljepotica

Za Beograd-Niš je otišao N1116, no šok je uslijedio kad je iz Iloka stigla baka Bova. Mislim da je ili vrijeme za rashod ili za temeljitu obnovu jer to definitivno nije bus za takvu liniju barem dok je u ovakvom stanju u kakvom je sada.

mate

ta bova vozi zadnje vrijeme tu liniju, iako na tabli stoji Ilok - Zagreb, njen pravi polazak je u 16 iz Osijeka i dalje preko Bjelovara sve do Zagreba...inace je tu znao biti neki TAM,ali kako sam rekao u zadnje vrijeme Bova pici na toj liniji

Tomek

Večeras ljepotica na polasku za Dubrovnik

zoki.man.fan

Od prijatelja dobio sliku sa putovanja u Makedoniju sa etno ansamblom

MAN     BJ-169-EC

zizi

Dolazak iz virovitice za zadar - vir i iz vira, zadra za sisak - kutinu - sl.brod - osijek. slikano u Zadru na a.k. 09.07.2009 u 17:45

Tomek

gbr310

gbrxxx(nisam vidio)

Još jedan N1116

EuroTrakker

Neki dan u kvaru u Petrinji gbr.: 345

Pozdrav iz 53nje

Slavuj

Citat: zoki.man.fan  u Srpanj 10, 2009, 22:18:05
Od prijatelja dobio sliku sa putovanja u Makedoniju sa etno ansamblom

MAN     BJ-169-EC

Čekaj,oni su njih s ovim autobusom u Makedoniju vozili?

zoki.man.fan

Da. Pa bus ima ino licencu i nevidim po čemu taj bus nebi to mogao odraditi.

Tomek

To je MAN Lion's Star turistički autobus iz sredine 90-ih, ovaj je kupljen od Touringa gdje je redovno držao linije za Njemačku.

mate

I sam mogu potvrdit da je taj MAN jako dobar bus, a i bio je danas u Sl.Brodu na liniji za Zagreb ;)

evo nekoliko slika od danas

Gbr.214

Gbr.297

te jedna zajednicka slika gbr.309 i gbr.214 (kako sam ju ja nazvao susret generacija)