Čazmatrans - slike

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:57:55

driver

Da je bar i ovaj bio na peronu danas je bio parkiran na pomočnim peronima došao je iz lurda.to bi bila prava stvar i ovako moja pohvala.

driver

Danas na ak sl.brod iz pule , rijeke za sl.brod ,đskovo i osijek.

5AR

tomo

BJ-442-AZ u Zadru 17.6. u 05:00h

zizi

kad sam išao na trajekt iz starog grada za split uspio sam uloviti ljepi vozni park.

mate

Po ovim zizijevim slikama, CTR brine i o voznom parku na Hvaru, te ako me sjecanje i oko ne varaju gbr.463 je obojan u novu ČTR shemu ;)

Berlingo

006 u utorak u rano popodne na zasluzenom odmoru i petak ujutro.Novi Vinodolski dosao iz Bjelovara.

mate

evo nekoliko popodnevnih slika

Gbr.214

Gbr.302

Gbr.353

i jedna zanimljiva za kraj

CroHerc

U Međugorju  Setra - BJ 145-EC

mate

Ovaj gbr.447 je kako se i vidi na slici prijevoznik ansambla LADO...uvijek ih vozi isti vozac koji im stoji na raspolaganju, te su prezadovoljni s uslugom koju dobivaju ;)

mate

Gbr.310 jutros u Sl.Brodu

driver

Kad sam danas išao u 14:30 iz zagreba za vukovar  s Čazmatransom ova dva ljepotana su stajala na lipovljanima. u razgovoru s vozačima to su dva Cytilinera 2006 godina koja su kupljena neki dan još su uvijek na col tablicama pripašče ergeli autobusa u p.j Vukovar. dok je kriza Čazmatrans hrabro ubacuje u petu brzinu u nabavi autobusa što dokazuje da želi svojim vjernim putnicima pružiti sigurnu i udobnu vožnju. svaka čast Čazmatransu za mene je najbolji i najjaći prijevoznik u republici hrvatskoj . slika mi nije baš najbolje ispala , nadam se da če biti i boljih slika .

mate

driver svaka cast sto si uslikao ovu ekskluzivu, i to je dokaz da Čazmatrans ide ne u petoj, nego u sestoj brzini naprijed i nabavkom ovih buseva to dokazuje ;)

Tomek

Evo i gbr500

Danas u Zagrebu ne tako čest gost

Ex Atlas

I dva iz Podravine Prigorje
Volvo

I Neoplan Cityliner za kojeg sam mislio da je izgorio, ali očito nije taj(PP ima par Citylinera, vjerojatno je neki drugi)

mate