Čazmatrans - slike

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:57:55

mate

Gbr. 296 danas na liniji Zagreb - Osijek - Zagreb

mate

dva ljepotana na brodskom kolodvoru, gbr.477 odmara nakon odradene voznje, dok gbr.480 polazi za Hamburg

EuroTrakker

Sisak Caprag

A.K Čazma

Petrinja:

Pozdrav iz 53nje

mansg313

Tomek

Šteta što nisi ulovio garažne brojeve, ali i ovo je super. Inače ovaj zadnji Transliner je ja mislim gbr494.

zlikowszky

mali dodatak. danas sam vidio plavi MB O404 i natpisom Čazmatrans. Išao je prema Križišću iz Meje.
Potpuna novost za mene. Zna li netko više....?
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

shef

Pogledaj u temi ČTR Podravina i Prigorje ako je to taj...
Ako nije, eto nam novog posla.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Vidio ga i ja  u nedjelju na Krku.  Nisam uopće obraćao pažnju jer sam mislio da ga imamo u popisu.  Po bojanju bi rekao da je ex Croatia Bus.

Tomek

Jao majko, po treći puta(prvi put je predstavljen, drugi put je conecto mislio da je ex Croatia bus, a sad opet  ;D ;D)
Dečki, malo praćenja foruma ne škodi, ili malo Gerovitala za zaboravljive
Radi se o ex Herc tours(vozio neko vrijeme za AP Liku), a još prije je bio od Majerlinea i nema veze sa Croatia busom

Shole

Ma znao sam da sam ga negdje već vidio, al me zbudilo što ga nema ni u jednom popisu voznog parka.  Sad mi je i jasno zašto.

zlikowszky

Da to je taj!!! Ne znam kad sam zadnji put pošteno ispregledao sve ono kaj me interesira, pa otud i moje neznanje....
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

mansg313

Comforti

Pozega

Danas u Požegi Isuzu Turquoise,parkiran preko puta novog kolodvora, gbr 435 BJ 526-DZ

mate

mate

Gbr.301 danas na liniji Zupanja - Frankfurt