Čazmatrans - slike

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:57:55

tomekk

Na AK Varaždin gb 176:

uz ovog kod Bille parkirana neka niska setra 315, ako sam dobro zapamtio rege BJ 869-EK
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

tomekk

Citat: mate  u Rujan 01, 2009, 13:52:37
Citat: tomekk  u Rujan 01, 2009, 13:39:24
Na AK Varaždin gb 176:
uz ovog kod Bille parkirana neka niska setra 315, ako sam dobro zapamtio rege BJ 869-EK

u jbt baba upropasti sliku >:(

a jbg, ljudi tu non stop hodaju i stajao sam jedno vrijeme zbog te slike, al nikak nisam mogo dočekat da nebude nikog, evo jedna di se vidi gb(baba otišla malo dalje), al se tu sad logo ne vidi cijeli

RIP Grga

mate

Ma kontam sve, uvijek se nade netko da uleti, mislim osobno da je ova druga slika bolja bez obzira sto se ne vidi logo, ali imamo gbr., pa sam ga stavio u tablicu voznog parka po slikama, iako da nije bilo ove druge slike i prva bi pomogla ;)

tomekk

Nakon dužeg razmišljanja i premišljanja danas sam odabrao Sv. Ivan Zelinu i pošteno sam se naklačio(sveukupno više od 60 km)
Za neke sam si pomogao s informacijama iz voznog parka jer nisam vidio gb
Evo za Matu :D

317& 455

Za sve ljubitelje tamova
228:

230:

ovog nisam uspio naći u voznom parku, prema regama moguće Podravina i Prigorje :-\
gb nisam vidio, rege KC 145-DT :

2 neoplana & setrica:

Toliko od mene iz Zeline
RIP Grga

mate

tomekk svaka cast na ovim slikama, samo me malo iznenadilo da je gbr.317 tu u Zelini, inace ona bude u Zg-u, posto je dio RJ Medunarodni promet, a tim vise posto su sad maturalci pa je vecina prijevoznika na knap s busevima ;)

Tomek

Mrcina nad mrcinama -- ovaj Cityliner N1116 gbr 501 je jednostavno predobar

Zasad znamo za 3 novonabavljena Probusa -- 504,505 i 506

Ovo je 506

mate

Jel ovo mozda bila linija u 19 h iz Zagreba? ;)

Tomek

Cityliner je slikan 16.8. u 20.20 pri dolasku iz Vukovara ;)

tomekk

Citat: mate  u Rujan 01, 2009, 21:35:16
tomekk svaka cast na ovim slikama, samo me malo iznenadilo da je gbr.317 tu u Zelini, inace ona bude u Zg-u, posto je dio RJ Medunarodni promet, a tim vise posto su sad maturalci pa je vecina prijevoznika na knap s busevima ;)

Sad u tjedan dana sam 3 puta prolazio kroz Zelinu i nisam ju vidio, al zato sam dvaput vidio jednu 315 ul il tako nešto no nisam ju danas uhvatio na žalost, inače, Čazma vozi i neki lokalni prijevoz na području između Slunja i Karlovca ako se ne varam :-\
RIP Grga

steyr1985

Ovdje se ne radi o Setri 317 nego 315HDH, pogledajte malo bolje.

mate

Citat: steyr1985  u Rujan 02, 2009, 09:26:22
Ovdje se ne radi o Setri 317 nego 315HDH, pogledajte malo bolje.

ovo je gbr.317, pa zato sam napisao gbr.317, a znam da je 315 HDH, pa vozio sam se jako puno u njoj ;)

buSHunter795

Setra 315HDH - ZG7413-BE gb 317 je prečesta u Sv.I.Zelini-ja znam ;D
Inače vozila je uvijek ujutro u 6h za Zg, a vračala se opet u Zg u 15h

A i gb228 je koliko vidim imao novo la(j)kiranje :o

A Euroliner N316U( U-točkice-prijeglas) je oduvijek u PJ Zelini, imao je BJ tablice i nije Podravina Prigorje, samo ne piše mu gbr...i danas je čak išo u Zg.

zoki.man.fan

zoki.man.fan

Citat: tomekk  u Rujan 01, 2009, 21:05:24

ovog nisam uspio naći u voznom parku, prema regama moguće Podravina i Prigorje :-\
gb nisam vidio, rege KC 145-DT :

Evo ga i sa prednje strane  ;)

mate

S Gbr.314 sam se danas vratio kuci iz Osijeka, inace bus je predobar, do sad je presao 513 220 km (stanje danas u 13.45 u Sl.Brodu)

i jos jedan novitet - Gbr.508 - BMC Probus TBX