Čazmatrans - slike

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:57:55

Tomek

Citat: mate  u Rujan 03, 2009, 15:49:33
S Gbr.314 sam se danas vratio kuci iz Osijeka, inace bus je predobar, do sad je presao 513 220 km (stanje danas u 13.45 u Sl.Brodu)

http://i285.photobucket.com/albums/ll78/mate88/S317hdhgbr314-1.jpg

Teško je vjerovati da ova Setra ima samo pola milje km. Više je vjerojatno da ima 1 513 220km ;)

mate

ma ja sam samo nabrzaka pogledao kad sam izlazio u Brodu, onda si vjerojatno u pravu ;)

Tomek

Ovaj gbr508 je ex Samoborček gbr105, Samoborci su ga vratili tj. zamjenili za drugi zbog stalnih kvarova.

tomo

zoki.man.fan

Mislim da ovu Setru još nemamo na forumu...Mate????

mate

Zoki svaka cast na ulovu, juce me je bas buSHunter795 obavijestio da je vidio ovu Setru, kako vidim jos nema gbr., nekako po registraciji pretpostavljam da bi mogla biti 489, ili jedna od 491-494...valjda ce s vremenom dobit svoj gbr ;)

buSHunter795

buSHunter795

Gb 455 danas na Zagreb-Konjščina
slikano u Sesvetama

tomo

vjerojatno na liniji za Đurđevac

mate

Gbr.243 (jedna zanimljivost - dok je ovaj bus bio u Croatia Busu, njega je vozio Ljubo Ćesić Rojs ;D)

Gbr.289

mate

zoki.man.fan

Berlingo

Kraj Krizisca.

Ivan1983

Danas je baka Bova ostala u laganom defektu na Motelu Plitvice,ali nakon kratke stanke i dogovora sa radionom u Radničkoj cesti krenula po obilaznici put radione. ;D

Uglavnom bus je vozio neke nogometaše na utakmicu u Kupljenovo ali do odredišta nije stigao jer je pukao zadnji lijevi jastuk i naravno vozač je uspio negdje zakačiti rubnjak i s..... zadnju desnu felgu,a nogometaše je dočekao drugi bus u Zaprešiču te su nastavili put Kupljenovog na utakmicu ;D ;D

Shole

Je li tablica  Bj-596-AV ili 536 ?  596 ispada po popisu STEYR, a 596 nemamo.