Čazmatrans - slike

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:57:55

buSHunter795

Bravo Mate  :D
Ja danas pak slikao još jednu pinovu:

Setra S 315UL 2000. godište
od petka vozi za P.J. Sv.I,Zelina (danas Zagreb-Konjščina)
ZG 8247-EA  bez gbr (valjda 521 ::|)
slike su loše, jer su iz busa...budu bile bolje

evo još i gb423

i gbr485

tomo

u 16:00h na iz Osijeka na liniji Ilok-Zagreb gbr.186

u 17:30h gbr.308 Osijek-Zagreb

te kanta na liniji Osijek- Županja BJ-794-J

ikar

Citat: buSHunter795  u Studeni 16, 2009, 17:03:52
Bravo Mate  :D
Ja danas pak slikao još jednu pinovu:

Setra S 315UL 2000. godište

Jesi siguran da je 2000. godište, po dizajnu branika sa maglenkama i kromiranim djelom oko Setre ne bi trebala biti starija od 2003.

buSHunter795

Nisam siguran, vozačeva priča da je 2000.
...ja nisam ni dodirnuo Setru..niti znam što je točno

tomekk

Citat: buSHunter795  u Studeni 17, 2009, 23:12:34
Nisam siguran, vozačeva priča da je 2000.
...ja nisam ni dodirnuo Setru..niti znam što je točno
uvijek postoji i mogućnost da je bio kakav sudar pa je maska mjenjana...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

tomo

Tomek

Prije par današnjih slika moram reći da nemam sliku od novog Citylinera gbr480, ali i on je viđen u ZGu danas potpuno bijele maske sprijeda, očito je imao neki sudar

Za svakog ponešto:

Comfort i Top Class

Starliner

315GTHD ex Touring

navi

evo i moje slike po maglovitom jutru  :)

mate

Gbr.316, od nedavno je u RJ Zupanja

buSHunter795

Danas je bilo svaga i svačega u Zagrebu...
puno neobičnih stvari je bilo...
pa počnimo:

Noge gb322 na Zagreb-Vrbovec-Koprivnica (umjesto Setre) u 6:25

iza njega je na Zagreb-Konjščina Setra 485

Setra 422 na Borongaj-Lonjica:

i Comfort 499 sa ZET-ovim displayem na Borongaj-Štakorovec

Setra 466 na zamjeni- Zagreb-Visoko

zatim 196 na Zagreb-Prevlaka

u 14:15 za Zagreb-Visoko - Comfort 462

isto kao i zamjenski 309 na Zagreb-autoput-Konjščina

pa Križevčan 75 na Zagreb-Psarjevo-Sv.I.Zelina u 14:30

u međuvremenu je iz Čazme došao 353

342 na Zagreb-Trebovec

ZG 8247-EA na Zagreb-Konjščina

iz Daruvara je došao 194...

495 na Zagreb-Rugvica

crnjo 473 na Zagreb-Virovitica

zatim odlazi BJ 748-EJ sa 8 minuta zakašnjenja za Gornja Rijeka-Križevci*kašljuc*
-(drugi bus preko Zaistovca za Kž je bila PP 215HD KŽ 907-AV)

i onda je došla TAZova legenda nad legendama i još se drži  :D

i za kraj u 16:30 če Merkač ići na Zagreb-Križevci

tomo

gbr.186 danas na liniji Zagreb-Ilok-Zagreb , s polaskom u 16:00h sa AK Osijek... nekad ih vidim da idu direktno iz Iloka, a ponekad odmaraju u Osijeku... why? Uglavnom doživio sam već nekoliko puta da ČTR Vukovar nije čekao njihov dolazak iz Zagreba pa su vozači popi***li pa su sami morali za njima put Vukovara i Iloka... 

mate

A sto se tice puta Osijek - Ilok - Osijek, uglavnom onaj sto dode navecer oko 22.45 on vozi ujutro to i onda nazad od Osijeka prema ZG autocestom, dok ovaj sto dode kroz Podravinu bude u Osijeku i odmara od 10.30 do polaska u 16, te on ceka ako netko eventualno iz Iloka,Vukovara ima za Podravinu (Bjelovar,Koprivnica...), a nekad dode do izuzetka, pa ovi sto dolaze iz Podravine idu skroz do Iloka ;)

tomo

Citat: mate  u Studeni 25, 2009, 22:33:58
A sto se tice puta Osijek - Ilok - Osijek, uglavnom onaj sto dode navecer oko 22.45 on vozi ujutro to i onda nazad od Osijeka prema ZG autocestom, dok ovaj sto dode kroz Podravinu bude u Osijeku i odmara od 10.30 do polaska u 16, te on ceka ako netko eventualno iz Iloka,Vukovara ima za Podravinu (Bjelovar,Koprivnica...), a nekad dode do izuzetka, pa ovi sto dolaze iz Podravine idu skroz do Iloka ;)
možda se nismo razumjeli, mislio sam na to da ovaj bus koji iz ZG preko BJ dolazi do Osijeka u 10:30h je ponekad i produžio direktno do Iloka zato jer ovi iz Vukovara nisu čekali taj bus (kašnjenje je uvijek moguće zbog različitih čimbenika)... ali hvala i na ovoj informaciji to nisam znao za ovaj u 22:50h što je u Osijeku na toj liniji na kojoj se navodno izmjenjuju (barem tako piše u voznom redu sa ČTR Vukovar iako mislim da je to rijetko)...  znaš li koji busevi voze tu liniju ? ili moramo saznati?

mate

Citat: tomo  u Studeni 25, 2009, 22:41:51
Citat: mate  u Studeni 25, 2009, 22:33:58
možda se nismo razumjeli, mislio sam na to da ovaj bus koji iz ZG preko BJ dolazi do Osijeka u 10:30h je ponekad i produžio direktno do Iloka zato jer ovi iz Vukovara nisu čekali taj bus (kašnjenje je uvijek moguće zbog različitih čimbenika)... ali hvala i na ovoj informaciji to nisam znao za ovaj u 22:50h što je u Osijeku na toj liniji na kojoj se navodno izmjenjuju (barem tako piše u voznom redu sa ČTR Vukovar iako mislim da je to rijetko)...  znaš li koji busevi voze tu liniju ? ili moramo saznati?

Tu si u pravu kad kazes da ovaj sto ide ZG-BJ-OS, ponekad produzi do Iloka, vidao sam i tu situaciju, ali ugl. sam vidao ovaj bus sto je prenocio u Os da on vuce taj dio Osijek - Ilok (tu se ugl. radilo o Gbr.184,188,189, pa cak ponekad i o Gbr.186 i 312) ;), cak nakon toga neki koji se vracaju za Zagreb imaju tablu linije ILOK - Osijek - Sl.Brod - ZAGREB

tomo

Ilok-Dortmund gbr.478

te gbr.195 sa žutom tablom povremeni linijski prijevoz, ali najvjerojatnije linija Ilok-Zagreb u 16:00h