Čazmatrans - slike

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:57:55

conecto

To je TAM 122 A 70 T na kamionskoj šasiji (130 T 10), nabavljeno je mislim 5 komada 1993. u paketu s hrpom TAM-ovih autobusa i kamiona s velikog lagera malo prije nego je TAM konačno propao. Prije je imao malo šareniju shemu bojanja pa je ipak izgledao malo ljepše. Kad su nabavljeni ovi su busići uvijek imali posla, osim što su vozili linije najčešće su vozili izlete i prošli su pola Europe. Suosjećam s vozačima koji su putovali tim čudima sa preslabim motorom smještenim naprijed (osobito kad se upali klima) i ovom kosom šajbom kroz koju doslovno ubija sunce.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Berlingo

Nije li to zapravo bio nekakav dug drzave prema CTR-u za brdo vozila izgubljenih u Domovinskom ratu? Bar se sjecam takvih prica, ali ljudi svasta pricaju.

conecto

Ne, nije! Ti su busevi normalno kupljeni novi, TAM je imao puno neprodanih vozila, najviše je kupljeno 260 A 119 i 331 A 119, zatim pet ovih i pet 260 A 116, dosta tegljača 331 T 26... ČZT je tada još odlično stajao i imao novaca, godinu kasnije je kupio prvih 12 Neoplana za keš-lovu, kasnije su došli problemi koje je izazvala tadašnja uprava
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Berlingo

Hvala na odgovoru. I opet dokaz kako ljudi svasta pricaju. Vidio sam ovdje idealnu priliku nakon toliko godina provjeriti tako nesto.

mate

Gbr.366 (Zagreb - Novi Sad)

Gbr.495 (Vukovar - Sl.Brod - Zagreb)

Gbr.535 (Frankfurt - Zupanja)

Gbr.548 (Knezevo - Zagreb)

Gbr.549 (Knezevo - Zagreb)

Bari

541

BJ - 652 - DO

448

BJ - 493 - EL

KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

Marek

168 u Svetom Ivanu Žabnu.Obavljao školski prijevoz tog dana.  8)

Tu ga nisam bas najbolje uhvatio... :(

Marek

maky

Čazmatransove Kninske postrojbe (mislim da ne postoji posebna tema za ČZM Knin. zapravo dal je to posebna RJ i pod koju spada ako nije?!):

A bio je tu i TAM 260A119 g.b. 262, al ga nisam fotkao...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Berlingo

mate

Jucer u Vukovaru

Gbr.119

Gbr.317

Gbr.473

Gbr.489

Tomek

Jučer u Metkoviću
gbr429