Čazmatrans - slike

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:57:55

Tomek

Malo slika od danas:

Ovo je TAM130A85T

Tomek

buSHunter795

Super slike...315 ima BJ tablice 8) a napokon slika od James Bonda ja nikako da ga ulovim...a i STEYR je živ  :D

Tomek

Meni i dan danas ovi TAM-ovi 331 izgledaju moćno

Obično liniju Zagreb - Donji Miholjac drži ili S315GTHD ili TAM 331A119VT, a rijetko zna uskočiti TAZ Dubrava D1428V, no danas me ugodno iznenadila nova S415GTHD

TAM-ova je sve manje

Tomek

Ivanić Grad

I šećer na kraju, Cityliner N1216SHD gbr477

Treba reći da je Čazmatrans u nešto više od godine dana kupio čak 70 autobusa, što novih, što polovnih, ali to se još toliko ni ne vidi kad cjelokupni koncern Čazmatransa(ČZM Hvar, Vukovar,Podravina Prigorje,Knin) ima oko 550 autobusa..

steyr1985

Tomek gdje je onaj autobusni kolodvor ( gornja slika ) što je parkiran samo TAM.

buSHunter795

Vratio se TAM 116P gbr75 ima sada crveni Čazmatrans natpis, a ne plavi...imam sliku interijera:

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Tomek

To ti je MAN Avtomontaža 16-360, Čazmatrans ima 2 takva. Takve je imao i Autotrans i Livno bus Split.

buSHunter795

Jel znaš možda Tomek, koliko takvih buseva postoje mislim da su napravljeni?
Znam za ovog gb206, za gb24 i onaj plavi Herc-IvKo-Čazma...

buSHunter795

Danas je opet Setra 417 na posudbi u KŽ...

Vozi liniju Zagreb-Gornja Rijeka-Križevci...
(Slikano iz gb52 koji je vozio preko Zaistovca: )

ist

Citat: buSHunter795  u Veljača 26, 2009, 17:27:00
Jel znaš možda Tomek, koliko takvih buseva postoje mislim da su napravljeni?
Znam za ovog gb206, za gb24 i onaj plavi Herc-IvKo-Čazma...

Nije potpun odgovor, ali znam da je Livno bus imao tri

mansg313

Nije mi jasno zašto setre 400 idu na tako kratke linije ja sam danas vidio jednu HD na liniji ZG-Koprivnica ova GT-HD je na Križevcima a N116H voze ZG-Osijek i ostale duge trase  ??? Evo jednog od najljepših Čazminih autobusa :D

Tomek

Svaka čast na ovoj slici, ovo je najnoviji Lion's Confort u državi, i za razliku od starijih sa 310 i 350 konja, ovaj ima ugrađen motor od 360ks, koji se ugrađuje i u Regia.