Autotrans - linije

Autor gaspa, Prosinac 02, 2007, 17:33:41

vopi

Berlingo

Evo malo o jednoj lokalnoj liniji o kojoj se malo zna.Novi V.-Ledenice-Bater.Polasci iz Novog u 7.00 i 14.00 samo radnim danom.Za 20-ak minuta su u Bateru i odmah voze nazad.Ovo malo raskrsce je na ulazu u to selo.Jos proslo ljeto je tu vozio Marbus i iskrcavao 3 putnika(tu nije stanica).Ovih dana u Bater nije vozio nikog.Interesa nema.Prije samo par godina tu su vozile TAZ Dubrave.Sad vozi 1058.

ikar

Kaže stranica od Autobusnog kolodvora Zagreb da AP Slunj ponovo vozi Transovu liniju 11.30 za Lošinj (18.30 nazad).

Tomek

Koliko znam to nije čista Autotransova linija nego kooperantska između AP Slunja (koji još uvijek nije u većinskom vlasništvu Transa što smo mi na forumu mislili) i Autotransa, a voze isključivo slunjski autobusi i koliko sam uspio vidjeti stalno je na toj liniji jedna od dvije njihove S415GTHD.

Berlingo

A mislim da se tu brka puno toga.To vise niko ne moze skuziti.I danas ujutro je u Novom V. bio slunjski bus, plave boje.

Berlingo

Evo jos jedan dokaz.Danas iza podneva na Novi V.-Rijeka vidjen je Iveco turbo daily s vidljivom oznakom linije od ATR-a ali to je bio onaj od APP-a.Mislim da ga je neko fotkao pred nekom kucom i vidjen je na ovom forumu.

Shole

APP-ov  118 je već par mjeseci u Novom Vinodolskom, a što se tiče mješanja buseva na linijama to se najčešće događa ljeti jer je pojačan broj Autotransovih linija za more, a ostale firme iz Autotrans grupe koje nisu sa mora (AP Slunj, APP Požega, Autoprijevoz Otočac) imaju smanjeni broj linija pošto nema škole pa uskaču kao ispomoć na raznorazne linije.

ikar

Danas na 18.00 Rijeka-Senj - Setra 1323.

Berlingo

Ikar u pravu si potpuno.Gledam ja to vec duze vrijeme kao veliki ljubitelj buseva.A ovaj mi je forum ispao sasvim slucajno od nekud jer sam trazio slike Sanosa.A ako se slucajno neko nadje u Novom V. nedjeljom sad u sezoni imati ce sta fotkati.Mislim da je danas Novi List pisao o tome.

ikar

A danas na brzoj 17.00 Zagreb-Rijeka Delnička 1103.

Shole

"sporu" Rijeka-Zagreb u 6:00 pak vozi krčka PJ,  a 17:30 Rijeka-Baška vozi riječka PJ.  Čudni su putevi gospodnji za one koji ne razumiju.

ikar

Jučer je Novljanska 1323 radila Split-Rijeka, vjerojatno ispomoć jer je dolazila u Rijeku oko 20.20

Shole

još jedna, rijetkima poznata

ikar

Bitno da je ova velika tabela, ko da za Minken ide...

Shole

A jučer iz Splita došla neka 415 GT-HD sa onom malom starom tabelom sa zelenim rubom gore, a Spilt piše na papiriću preko nečeg, i u nastavku RIJEKA.  Ali i dalje su najjače iste ovakve CRIKVENICA-CRIKVENICA