Autotrans - linije

Autor gaspa, Prosinac 02, 2007, 17:33:41

ikar

A danas zanimljivost - 1113 Rijeka-Brod Moravice (taj inaće pretežno vozi Dubrovnik-Sarajevo).

tomo

danas gbr.1207 viđen u Osijeku oko 17:15h , vozio neku djecu koliko sam uspio vidjeti jer je proletio a već je bio i mrak...vožnju je nastavio u smjeru Tenje, dakle moguće i obilaznicom prema Vukovaru...

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

1154 zna također vozit tu liniju, ali ima nekakvu drugačiju plastičnu tabelu s drukčijim fontom

Berlingo

Danas oko 14.00 vidjen je ili 1332 ili 1333 oko Ivanic Grada kako ide prema Zagrebu.Zna li neko vise o tome?

Tomek

Jučer iznenađenje -- 1302 na liniji Zagreb - Vela Luka

shef

Malo sam ostao paf vidjevši ovu sliku (izvor: www.phototrans.eu):

Rovinj - Amarin - Rovinj, zelene boje ?? -  navodno slikano ovog ljeta. Google kaže da je to turističko naselje.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

ikar

To ti je gradska linija, Amarin se nalazi u uvali Soline odmah uz ulaz u Limski kanal; linija prometuje i preko turističkog naselja Borik.

Shole

A stvarno imaju sriće ovi turisti.  Dođu par dana u Hrvatsku i odma ulove neke specijale.  Od tih "gradskih" imaš još  Rovinj-Bolnica,  Rovinj-Monsena,  Rovinj-Villas Rubin.  Monsena je imala crvenu tabelu jedno vrijeme, neznam dal je još uvijek takva

ikar

Rovinj-Bolnica je sad u sklopu Rovinj-Borik-Amarin

shef

Pretpostavljam da je ono svjetloplavo iza MANa onaj AS-ER Jukić Rovinj - MB O303

(c)Teutonic

Tomek

Danas u Zagrebu 1252 na brzoj Zagreb - Rijeka.. Ono što me šokiralo je da zimske gume ima samo na pogonskoj.. Pa mislim gdje je pamet, ovaj bus gotovo stalno drži brzu Zagreb-Rijeka kroz Gorski Kotar u kojem stalno ima snijega i onda da se na njemu štedi.. Koma.. :-\

Shole

U srijedu na Žabici vidio 1240 na liniji za Njemačku i to na papiru flomasterom ispisano Split - Muenchen.  Nije vrag da nemaju nijednu tabelu

Berlingo

Da li je istina da je jedna gradska linija u Opatiji ukinuta? Zna li neko vise o tome?

bagerista

Da istina je,od danas gradski prijevoz u Opatiji je poceo vozit po novom voznom redu.Zadnjih mjesec dva prije promjena voznog reda bilo je organizirano brojanje putnika na linijama(nažalost mi vozači smo morali sami vozit i kontrolirat i brojat putnike >:()Dnevno je bilo prevezeno u prosjeku 100 tinjak ljudi jedino kamelija bijela je imala desetak ljudi tjedno :'( i poslijedica toga je njeno ukidanje.Dakle od danas 01.01 postoje linije:
KAMELIJA 
krece sa Slatine ide na Punta kolovu pa po novoj cesti sve do Tošine i onda kroz sami centar Voloskoga nazad na Slatinu
LIBURNIJA
Iz Pobri do semafora u Opatiji(kod BILLE) onda jedan krug preko Pavlovca  :o na Volosko(po glavnoj cesti) cak do Punta kolove ??? i onda nazad za Pobri
Slijedeci krug ide iz Pobri direktno na Slatinu i onda normalno do Ike i onda povratak za Pobri
Znaci dvije linije u jednoj Pobri-Pavlovac-Volosko-Punta kolova-Pobri, i Pobri-Slatina-Ika-Pobri naizmjenice(jednim Marbusom ;D)
Jedino nepromjenjena ostaje linija Opatija-Poljane-Veprinac uz napomenu da se broj polazaka skoro pa udvostrucio!!