Autotrans - linije

Autor gaspa, Prosinac 02, 2007, 17:33:41

strujko

Večeras Man 1422 na Pula - Frankfurt, otišao iz Poreča dobro popunjen sa 25 min. zakašnjenja.
Čini mi se da je vozni red malo stisnut jer gotovo stalno kasne, već iz Poreča u polasku 15-30 min.,ne znam kako je u Rijeci.

shef

Prenosim iz teme slike

Citat: gospardbk  u Travanj 07, 2015, 19:33:12
1109 na Du kolodvoru; vozi transfere za Zracnu luku Cilipi sto je prije radio Atlas
Uz 1109 cini mi se da jos vozi 1050, slikati cu kad stignem i uhvatim  ;)
(ispricavam se za stup, nisam ga mogao izbjeci)  glavauzid

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Čuda se ipak događaju... od 15.05. ATR vozi cijelu godinu iz Rijeke za Ljubljanu i to po pristojnoj cijeni. Nadam se da će i potrajati.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

lussin

Shole

Pa neka je.   Šta ćemo bit ko pojedinci s ostalih foruma kad stavljaju okvir  "Strogo zabranjeno bez sopstvene saglasnosti bla bla bla". A slike ubi bože.
Da nešto kvalitetno uslikam i da neko uzme za neki portal, meni bi to samo imponiralo, a ne da bi tražio da me se navodi. 

lussin

Nisam ni rekao da je to nešto loše ;)

shef

Baš sam se jučer iznenadio, mislio sam da su odavno prestali to voziti; provjerio vozni red i voze (valjda) četvrtkom, subotom i nedjeljom (?)

(c)Teutonic

tramvajac 92

Nisu, nisu, i AP Varaždin vozi još svoju liniju ČK-RI.
Pošto je u petak praznik vjerojatno zato voze u četvrtak, a inače petkom iz Rijeke, nedjeljom iz Čakovca i Varaždina.

shef

Sjećam se nema dugo vremena da smo se nekim prijevoznicima rugali kolike imaju tabele linija...
Koji vrag je ovo sad?

(c)Teutonic

Nalc

Dobro, ovi imaju dvije potpuno iste, veća je vjerojatno samo gore dok stoje na kolodvoru sa putnici lakše vise. Ona Setra koju smo prozivali (i dobili po nosu) je ipak slikana u vožnji s tom ogromnom tablom. A i neki drugi prijevoznici koje je Frukec znal slikati na autocesti iznad Krapine.

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

tramvajac 92

Dobro je dok ima nešto gdje piše linija a ne kao neki drugi koji nemaju ništa.

shef

Ne znam zašto sam mislio da ovo više ne vozi...

(c)Teutonic

shef

Malo neobična linija za Rijeku  ;D

(c)Teutonic

shef

Mislim da je 1415 jedini koji ima ovu verziju bočnih naljepnica Rijeka-Postojnska jama-Ljubljana 2xdnevno

(c)Teutonic

tramvajac 92

Danas (oko 12) kad sam ulazio na AK u Zagrebu sreo sam se s njihovim BMCom, tabla Rab - Zagreb. Izgleda da nije bila neka navala, iako je subota.