Autotrans - linije

Autor gaspa, Prosinac 02, 2007, 17:33:41

ikar

Citat: 5AR  u Rujan 11, 2009, 23:57:32
1254 na jutarnjoj školskoj liniji Veprinac - Opatija jučer...

Šta ne vozi tu liniju minibus?

shef

Kad je predstavljan novi vozni red za citybus, opatijska dogradonačelnica (ili nešto tako) je govorila da će na pojedinim vožnjama biti autobusi većeg kapaciteta. Ja mislio Marbusi, a ne ovo.
A da nije ono što sam pisao na jednom drugom forumu: Daily 
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Berlingo

Koliko ja pratim situaciju, a stvarno sam svagdje, ja vec neko vrijeme u Opatiji vidjam dailye ali i Marbus.Bas je jucer vidjen na mojem povratku iz Istre i vozio ga novi Transovac kojeg dobro znam iz bivse firme.

Shole

Ovako:  Daily voze CITYBUS po gradu (kamelije u raznim bojama),  Marbus vozi LOVRAN-Mošćenice-ZAGORJE, ali ima velike pauze između vožnji pa vjerovatno uskače na Citybus, a dodatne vožnje za Poljane su uvedene najviše radi školaraca (trolej jutarnju vožnju u 7:20 pomjerio u 7:00 i sad školarci dolaze u Opatiju u 7:20 a škola od 8 ) i ta vožnja je uvijek krcata.  Zato vozi veliki bus.  Za sad je to neki iz PJ koji je slobodan, vjerovatno će bit neke rotacije među Poslovnim jedinicama pa će doć nekakav veliki Marbus (B3) ili 977 kad ga srede.  Popodnevni dio smjene za Poljane i Veprinac vozi minibus.

ikar

Ja sam čuo da i neka ciglica vozi popodne za Poljane, prekrcana. Ovu jutarnju vožnju da voze Opatijci sa posuđenim busom iz Rijeke.

Shole

Bitno da glupi Autotrolej nije mogao pomaknut polaske, a 633 vječito stoji parkiran na Slatini.

Berlingo

Marbus sigurno uskace jer kad sam se ja vracao ja ga vidio na okretistu 32 i kotaci su mu bili okrenuti prema centru Lovrana.Ne vjerujem da bi tako stajao da je isao na drugu stranu. Kad vidim prijatelja na Zametu  pitat cu ga.

bagerista

Malo da se vratimo na onu temu City busa. Onaj marbus u lovranu on vozi isključivo liniju Lovran-Brseč i on je iz labinske PJ,on uopce nema nikakve veze sa Opatijskim city busom(nažalost),premda po meni bi bio pogodak da ta linija pripadne city busu jer bi se povezala Opatija i M.draga i Brseč u jednu cjelinu kao šta je nekad vozio autotrolej.Mi u Opatiji imamo marbusa na liniji Pobri-Opatija-Ika(1163) a druge dvije linije voze dailyi.Uvođenjem linije Veprinac-Opatija i prijevozom djece u skolu ujutro prvi polazak vozi veliki autobus(pun) iz Riječke PJ (1254,1062,1023... nadam se da neće bit i 940 >:() a poslije nastavlja isti šole vozit liniju sa dailyiem koji je pričuvni u garaži taj dan.Popodne se rotiraju 1163 i taj daily jedan krug jer 1163  vozi za veprinac da vrati tu djecu nazad kući,poslije toga nazad svako na svoju liniju.

Shole

E ta ključna informacija je falila.  Garažni broj tog Marbusa.  Sad je sve puno jasnije.

Vozit ćete vi  940, a bogami i Auvertera 1066

ikar

Znači u sastavu PJ Opatija su Marbus 1163 i Dailyi 1187, 1188, 1220 i 1315. 1208 vraćen u Novi???

man750

Jesi li APP daily g.br.72 i 118 te AS2002T g.br.131 još na posudbi u Transu?
Jer oni su bili zamjena u raznim P. J. za DAILY koji su odtuda dosli u Opatiju.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

shef

Dailya 118 APP sam vidio u nedjelju popodne kako se vraća prazan iz Opatije, još uvijek s naljepnicom Autotrans iznad vjetrobrana.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

ikar

Citat: Shole  u Rujan 15, 2009, 15:49:05
Vozit ćete vi  940, a bogami i Auvertera 1066

A GTejka 1288 koja mi se čini idealnom za ovakvu liniju?

kontrola

moguce je da uleti povremeno na ispomoc taj 1288
ali ici ce se na  jednog marbusa i kombi kao ispomoc.....to je plan za veprinac ujutro
we shall never surrender

bagerista

App-ov 118 je jos na posudbi u ATR-u jer je 1208 još u opatiji,118 je bio u opatiji nedjelju vozio neke klince...,1220 se ne pojavljuje u opatiji vec dobrih mjesec dana,gdje je sada neznam ???, niti dali ima jos oznake city busa,za sada voze 1163,1187,1208 i 1315 a 1188 je rezerva,a od velikih buseva za Veprinac biti ce svakakvih kombinacija