Displeji na autobusima

Autor tomobrad, Prosinac 02, 2007, 20:38:00

tonkovicmk1

To se ne treba javljati, papir je normala imati. :)

0530facelift

Javljam zato što je dosta rijetko za crossway.

zag

Interceptor

Gb.193 ima nove displaje ili me oči varaju?!?!

Kocka 146

Bio je kod radione u garaži nisam ga vidio par dana u prometu tako da je moguće.  :'(
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

tonkovicmk1

Šteta, stari Flipdot mu je bio još dobar. To mijenjanje iz Flipdota u Bustec je bacanje novaca u vjetar.

0530facelift

Nije iz flipdota u bustec,nego se samo stavlja novi atron(s kojim ide i novi display).

Stavljaju se novi atroni zato što preko njih imaš točnu lokaciju vozila i i podatke o kašnjenju. Dakle jel da bi svi autobusi bili vidljivi na ZETku i školjci,zato se mijenjaju.

0314

Wrong
Ima kombinacije stari ATRON i LED displej / novi ATRON i stari displej / nepovezano totalno
193 dobio LED iz rashodovanog 177 / valjda vam je logicno novi displej prebacit u bus koji bude jos u prometu / a ne poslat bus u rashod sa novim displejima /

tramvajac 92

E sad, kad tako veliš, da je dobio iz rashodovanog, ima smisla. Iako su bili solidni flipdot, neka ga.

tonkovicmk1

Citat: Interceptor  u Listopad 11, 2025, 14:28:11Gb.193 ima nove displaje ili me oči varaju?!?!

Nažalost, dobio je Bustec displeje. Danas je na 115/5.

luka1234

Unutarnji ekrani u Bečkim Citarima dosad su ispivali ili ništa ili neki error tekst na crnoj pozadini. U 520 danas izgleda ovako:

tonkovicmk1

Displej danas na #507, na 134/3 je.

Banky10363

444 na 271 i 272 ispisuje 115 Ljubljanica

Edit: viđen u smjeru Dupca na 264, displej ugasen-papiric na staklu

zag

Displej je ugašen, ali nije upisana linija, pa nema što ni za ispisati, kao i na većini linija u APP/APD.

tonkovicmk1

Na #523 i #524 prednji i bočni displeji pokazuju broj linije stalno, a odredišta nema, nakon 15 sekundi se pojavi i ostane sekundu-dvije nakon što se opet ugasi.  rofl