Displeji na autobusima

Autor tomobrad, Prosinac 02, 2007, 20:38:00

MAN19464

nakon više od 40 dana od kada linija 302 u nekim polascima produžuje do ključić brda, stručnjaci iz zet-a nisu uspjeli riješiti problem na displeju koji kada linija vozi za ključić brdo na displeju nema natpisa pocrni, a kada neide za ključić onda normalno piše 302 velika buna, u atronu je ubačen ključić i izmjereno je sve u metar. neki putnici često ostanu na terminalu jel nisu znali da te to bus linija 302 jel ništa nepiše.naravno to se događa na svakom busu koji se disponira na liniju 302
možda je 40 dana premalo da bi se to riješilo pa očekujemo da će se problem riješiti u tekućoj novoj godini.

dominik,

G.b. 303 ne radi bocni display.

sokre

Na ponekom autobusu linija 220, 221 i 268 su malo promijenjeni natpisi `Glavni kolodvor`.

Uglavnom, ne izgledaju baš nešto - nisu centrirani, na 220 i 221 su mala, na 268 samo velika štampana slova.

Mislim da bi trebala jedna ozbiljnija reorganizacija i standardizacija displeja.

Ivan

Za zašto ne bi pisalo Zagreb Glavni kolodvor? Mislim da je to na prigradskima dobra stvar, izgleda urednije i potpunije, čemu mijenjati? Na 220 i 221 isto nisam vidio problem... Bezveze.

sokre

Kakve veze ima natpis na autobusima koji se vraćaju u grad sa ovim što sam napisao?

Svaka nova promjena natpisa na displeju izgleda kao da je tijekom promjena bilo u igri i alkohola.

A ako ti nije jasno o čemu sam pisao, pogledaj malo po forumu slike, pa će ti biti jasno.

Ivan

Nisam imao ništa protiv tvog posta, samo kažem da je bezveze da su mijenjali. :)

Ivan

Za 268 sam možda krivo skužio da piše samo Glavni kolodvor bez Zagreb kako su natpisi na goričkima, ispričavam se.

dean25

Na jako puno solaša i zlobnih plinskih Iveca riknuo stražnji displej.

dominik,

Citat: dean25  u Prosinac 13, 2013, 12:15:23
Na jako puno solaša i zlobnih plinskih Iveca riknuo stražnji displej.
A da ne govorimo o crknutom pozadinskom svijetlu na svim displayima na vecini Citelisa, pa se po mraku nista ne vidi >hammer<

marin

Baš sam htio to napisat, na pola svig Citelisa, ne radi zadnji displej, na nekima je žut, na dosta njih piše G, a na jednom stoji ključ kao da je u kvaru!

marin

Sredili su te zadnje displeje na Citelisa, ali tko zna do kad, očito se jako lako zblesiraju iako ne znam zašto, na 791 je bio dobar, a već od neki dan stalno opet stoji ZET otraga.
I na gbr. 186 nema bočnog dipleja već par tjedana, skroz je izvađen i sad je ružna rupa.đ
BTW, zadnji post na stanici 14 (ova prije) je slika kako na 192 svijetli samo pola displeja po mraku, post je objavljen u siječnju 2013, dan danas taj 192 vozi tako, odličan je bus, šteta kaj ne zrihtaju taj displej.

dominik,

Opet se netko igrao sa ATRON-om, danas su na 118 bili g.b. 308, 309 i 310 i svi u smjeru Mažuranca su imali mali font odredišta i broja linije, a u smjeru prema Voltinu veci font broja linije dok je odrediste standardnog fonta kakav je i bio na prednjim displayima, ista stvar kakva je i bila prije na g.b 303 i 304.
Sve skupa cirkus >hammer<

dean25

Na dosta je prednjih displeja na autobusima opet promjenjen font u zadnje vrijeme.

dominik,

Da barem to na nesto lici a ne kao ovo.
Ali recimo na Citelisima je sve uredno kako je i bilo.

STIB

Bus 228 uopće nema prednji displej (vidi se da je cijela kutija izvađena), bočni radi uredno, a naprijed bar ima urednu crno-žutu tablu
(danas ujutro na liniji 237)
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU