Displeji na autobusima

Autor tomobrad, Prosinac 02, 2007, 20:38:00

smogovci.bbb2

Jučer je ujutro vozio na 228, stražnji display komplet zelen
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN truck bus

Proradio zadnji displej na 403. (Prijateljeva fotografija.)
467 na 201/202 - ne rade displeji
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

A zato danas pada kiša ;D

Dreamwalker

Display na 403 malo radi, malo ne. No drago mi je da je ta slika ovdje. ;D Jučer sam vidio tog 403 s upaljenim zadnjim displayem i poslao sam jednom forumašu poruku kako display na 403 napokon radi. On ga je vidio doslovno 2 minute kasnije i display nije radio pa je mislio da ga zezam. Kasnije sam ga opet vidio, display nije radio.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

MAN truck bus

@Dreamwalker

Na polascima do i od Vinca radi dok na ostalim polascima ne radi. Vjerojatno greška u programiranju, ne displeju.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

leonardo123

338 isto ne radi i ima tablu, danas na liniji 227.

vrba

Na 771 vec par dana ne rade svi displeji

marin

Nije jedini Citelis bez displaya, baš je pomor displeja u zadnjim mjesecima. Pogotovo na NL-ima 2003.

EUROBUSZG

Bilo je govora oko kupovine novih displaya za nl263 ali izgleda da je to propalo. th-down

vrba

Na autobusima koji su danas na produženoj 120 piše u oba smjera: Črnomerec-Gajnice-Prečko
I 776 već par dana vozi s natpisom Autobus u kvaru i nema ni tablu nego je na papiru našaran broj 146!

Edit: Također ne radi najava stajališta i na unutrarnjem displeju stoji slovo S cjelo vrijeme.

tramvajac 92

Display za 120, izbliza.

MAN truck bus

@tramvajac92

To je privremeni natpis, uskoro će biti normalan natpis. (Ista stvar kao i kod uvođenja 241/242.)

tramvajac 92

Takav je, kakav je  ;) Dok ne dođe stalni, i ovaj bude dobar. Inače, mjenjali su font za broj na zadnjem displayu.

smogovci.bbb2

Mjesecima ovako, ovih dana je na 109. Za ovaj display ne mogu se vaditi da je stari pa nema dijelova :'(

marin

Sa #165 bi se komotno mogao skinut displej i stavit na ovoga. NE znam u kakvom je stanju zadnji, ali bočni i prednji su mu ispravni. A i za zadnji se može smislit nešto ako bi prenakaradno bilo da ostane žuti.