Displeji na autobusima

Autor tomobrad, Prosinac 02, 2007, 20:38:00

NP-549

Jesu li svi zamijenjeni bili loši ili se mijenja stihijski, a Belišće trlja ruke ?

Melisa Kodžoman

U slučaju s 330, prednji displej bio je cijeli zelen mjesecima do razine da je sramota što je takav uopće vozio. On je prvi City '09 s novim displejima.
Ostale zamjene bile su uglavnom opravdane, uglavnom zato što je bilo nekih koji su bili ok, ali svejedno su zamijenjeni.

tramvajac 92

Samo je šteta ako je od cijelog seta displaya jedan bio ok da svi idu u smeće, umjesto da se iskoristi na nekom drugom. Izgleda da na tom 151 nikako displaye ne mogu osposobiti i šalju ga van bez table...

zag

Citat: tramvajac 92  u Svibanj 17, 2022, 14:29:32
Samo je šteta ako je od cijelog seta displaya jedan bio ok da svi idu u smeće, umjesto da se iskoristi na nekom drugom. Izgleda da na tom 151 nikako displaye ne mogu osposobiti i šalju ga van bez table...
Mogu mu ogradit led displej

NP-549

Ima li neki bus da napred sve super radi, ali bočni šteka ?

jakov5

Citat: NP-549  u Svibanj 17, 2022, 18:28:26
Ima li neki bus da napred sve super radi, ali bočni šteka ?
Ima ja mislim bar dva dvovrata Citya (gbr. 75-87), samo ne znam koji  garažni brojevi točno.
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

MAN truck bus

151 muče problemi sa instalacijama, pa jednom prilikom dok je vozio na 234 u zavoju su se pojavili na displeju ispis linije i kako je izašao iz zavoja tako se izbrisalo sve.

Mogli su mu ugraditi LED displej sa Cacciamalija, kao što je RI na svog Conecta. ;D
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Tomek

I 181 dobio novi display, još sam 5 od 18 Podsused Citara G nema novi display.

jakov5

Citat: Tomek  u Svibanj 18, 2022, 21:24:37
I 181 dobio novi display
Taj 181 bi trebao dobiti puno novih stvari, ali displej je na listi jedna od zadnjih koje su mu potrebne.
Bilo bi dobro prije toga da mu reguliraju ples prikolice po cesti pri brzini +40, i korigiraju autonomno skretanje udesno pri puštanju volana klinac.
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

ChRiStIaN

Pise se mjesecima u knjigu al to tak valjda mora biti. Da se sofer ne opusti previse
@ Autobusi Hrvatska @

MAN truck bus

Dok Rimac obećaje autonomna vozila ZET ga nastoji prestignut, pa testno u pojedine buseve ubacuju taj autonomni mod. kava
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

marin

Citat: ChRiStIaN  u Svibanj 19, 2022, 12:53:08
Pise se mjesecima u knjigu al to tak valjda mora biti. Da se sofer ne opusti previse
*godinama vjeruj mi. JEdno dobre 2 godine je ples prikolice problem.

zag

zag

Citat: filip123  u Svibanj 17, 2022, 07:05:02
City 330 LED displej (danas vozi 263)
Jel on prvi od citya sa novim?

Evo i fotkice

zag