Displeji na autobusima

Autor tomobrad, Prosinac 02, 2007, 20:38:00

MAN truck bus

194 na 107 bez displaya sa žutom jedva vidljivom tablom. bus123 byeg
27 na 214 sa zblokirabim natpisom garaža i dole žuta tabla.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Ivan

MAN truck bus

Citat: Ivan  u Svibanj 27, 2016, 08:42:51
Kakva je to žuta tabla?
Kaj ti ima napisano npr
221 Glavni Kolodvor
                     Travno
Obično stoji u kutu  pivkan byeg
"kartu imamo?"

Ivan

Znam to, mislio sam pitati zašto si napisao da je žuta? Je li drugačija od dosadašnjih crnih?

Ako misliš na crne sa žutim slovima, to je uobičajen ZET-ov format od kasnih 80-ih, samo se vrsta slova mijenjala (prije toga su bile gradske plave a prigradske zelene, kratko su prije 10-ak godina kod APP bile poneke plave bez obzira na vrstu linije).

atr-zgb

Tramvaj je na subotnjem voznom redu, a autobus je trebao biti radni dan ali je i bus povukao subotnji pa zato displeji i atroni nisu radili, na podrucju VG niti jedan bus nije imao displeja.

Dreamwalker

Citat: atr-zgb  u Svibanj 27, 2016, 10:58:24
Tramvaj je na subotnjem voznom redu, a autobus je trebao biti radni dan ali je i bus povukao subotnji pa zato displeji i atroni nisu radili, na podrucju VG niti jedan bus nije imao displeja.
Meni je ovo kao da Antun Tun radi u ZETu. Znači, garaže i spremišta koja bi se trebala ponašati kao da su ista firma, ponašaju se kao da su različite firme, a autobusni i tramvajski sustav koji bi u Atronu trebali biti razdvojeni, oni su spojeni. Šlamperaj na najjače. Mislim da ovo nije jedini dan u povijesti ZETa da se dva sustava odvijaju po različitom voznom režimu (RD - Subota) pa da je to nekaj novo, nego čisti šlamperaj na nivou Antun Tuna i A je to ekipe u kombinaciji.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

hrvoje.skoc

Da ja sam danas vidio na Citelisu 12 na liniji 130 da pise na displeju 164 Zagreb Savski most  glavauzid

marin

Pa ovi displeji stvarno poludili danas, gbr. 774 s natpisom garaža i tablom na 172 vozi.
Gbr. 695 na 130 s papirom i zablokiranim svim diplejima s linijom 164. Čudno za vidjeti.
Još jedan plinski stvarno sam zaboravio liniju, solaš, vozi s ugašenim diplejem i tablom.

NP-549

pa lijepo je čovjek rekao da je Atron povukao podatke za subotu i zato ne rade.  Doduše ne kužim zašto se nemože ručno unijet neka druga smjena koja vozi tu liniju subotom pa da barem displej piše kako treba

MAN truck bus

Citat: Ivan  u Svibanj 27, 2016, 10:42:17
Znam to, mislio sam pitati zašto si napisao da je žuta? Je li drugačija od dosadašnjih crnih?

Ako misliš na crne sa žutim slovima, to je uobičajen ZET-ov format od kasnih 80-ih, samo se vrsta slova mijenjala (prije toga su bile gradske plave a prigradske zelene, kratko su prije 10-ak godina kod APP bile poneke plave bez obzira na vrstu linije).
Da na te mislim byeg
"kartu imamo?"

tramvajac 92

Citat: NP-549  u Svibanj 27, 2016, 13:02:31
pa lijepo je čovjek rekao da je Atron povukao podatke za subotu i zato ne rade.  Doduše ne kužim zašto se nemože ručno unijet neka druga smjena koja vozi tu liniju subotom pa da barem displej piše kako treba
Ma upisuje se vozni red, npr 16401, a taj radnim danom i subotom vozi drugačije, ali nebi trebalo biti problem u meniju izabrati neki drugi polazak na pravoj liniji.

MAN truck bus

Citat: tramvajac 92  u Svibanj 27, 2016, 13:25:27
Ma upisuje se vozni red, npr 16401, a taj radnim danom i subotom vozi drugačije, ali nebi trebalo biti problem u meniju izabrati neki drugi polazak na pravoj liniji.
Ali  na liniji 109 je normalno radni dan na atronu byeg
"kartu imamo?"

MAN truck bus

ZET vam svima želi sretan božić
"kartu imamo?"

Ivan

;D

Jao, pa zar su Atroni baš toliko podivljali da se ne može staviti ZET Zagreb ili crni displej?

Inače nije ovo prvi put da je za tramvaje subotnji vozni red a za autobuse radni dan pa je zadnjih godina sve bilo u redu, tako da ne znam zašto bi to bio izvor problema, a bilo je i prošlih dana sve više displeja izvan funkcije tako da nisam siguran da je ovo s voznim redom uzročno-posljedično...

leonardo123

Evo i 672 na 203 ima tablu. Razlog? Subotom nema polazaka do Vinca!